BILBUTIKK1

I snart 20år har Bilbutikk1 vært stolt Land Rover forhandler og fra 2016 har vi vært Jaguar forhandler. Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være Jaguar & Land Rover forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Jaguar og Land Rover sine produkter og servicetjenester. Vi er en entusiastisk gjeng på 13stk med sterk lidenskap og passion for Jaguar og Land Rover.
BILBUTIKK1

HER FINNER DU OSS?

1

BILBUTIKK1

Stabburveien 1, 1617 Fredrikstad

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag: 07:30 - 16:00

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Jaguar originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Jaguar-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Jaguar for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Jaguars garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Jaguar alltid er i de mest dyktige hendene.