PS SERVICESENTER

PS Servicesenter er et autorisert Jaguar-verksted som tilbyr et trygt og forutsigbart bilhold i mange år fremover. Vi har serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt, og får en trygg opplevelse når du leverer din Jaguar til våre dyktige mekanikere.


Vi i PS Servicesenter oppfyller Jaguar sine strenge krav til verkstedvirksomhet – alle våre mekanikere er utdannet av fabrikken som gir de høy standard og ekspertise. Våre mekanikere bruker originaldeler fra Jaguar og den nyeste verkstedteknologien, og vi sørger for å få deg raskt ut på veien igjen uansett hva du trenger hjelp med. Vår filosofi er at din Jaguar skal være like driftssikker og original som da den forlot fabrikkgulvet.

PS SERVICESENTER

HER FINNER DU OSS?

1

PS SERVICESENTER

Midtstranda 45, 2321 HAMAR

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:00

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Jaguar originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Jaguar-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Jaguar for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Jaguars garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Jaguar alltid er i de mest dyktige hendene.