F-TYPE
SPESIFIKASJONER

F-TYPE COUPÉ
P300 RWD AUTOMATIC
F-TYPE COUPÉ

F-TYPE COUPÉ

P300 RWD AUTOMATIC

YTELSE
DRIVSTOFFORBRUK
MOTORER
VEKT
BILENS HØYDE OG BREDDE
TAKHØYDE
BEINPLASS
LASTEKAPASITET MED OPPREIST BAKSETE
BAKKEKLARING
SVINGRADIUS

VELG DIN F‑TYPE

There is no wrong answer when choosing between Coupé and Convertible.

(1) Motordata er ikke blitt sertifisert på nytt i 2019. Dataene vises i samsvar med NEDC-sertifiseringen 2017.


Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 -utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med og hva slags ekstrautstyr som er montert.


SE WLTP-tallene.


WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2 -utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. TEL (Test Energy Low) og TEH (Test Energy High) er vist som en serie under WLTP-testtiltak. TEL refererer til de laveste / mest økonomiske tallene (med det enkleste settet med opsjoner). TEH refererer til de høyeste / laveste økonomiske tallene (med det tyngste settet med opsjoner). WLTP-lovgivningen dikterer at der det er et 5 g CO2 avvik mellom TEL og TEH, er bare TEH erklært.


1,584 på 20 "hjul.

1,628 på 20 "hjul.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske.
Utnyttbart volum måles med VDA-godkjente massive blokker (200 x 50 x 100 mm), og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.