MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. I dag er vi over 40 ansatte som er lidenskapelig opptatt av bil. Sterk lidenskap definerer selskapet og speiler kulturen utad. Vår filosofi er at en kunderelasjon skal vare livet ut. Dette ønsker vi å formidle i alt vi gjør. Vi er en av få sertifiserte forhandlere av Jaguar i Norge, og tilbyr salg og verkstedtjenester for det tradisjonsrike bilmerket.
MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

HER FINNER DU OSS?

1

MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

Bergerveien 5, 1396 Billingstad

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00
Lørdag: Stengt

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Jaguar originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Jaguar-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Jaguar for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Jaguars garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Jaguar alltid er i de mest dyktige hendene.