REMOTE-APP

REMOTE-APP

Remote-app1, 2 gir deg et blikk på og kontroll over din Jaguar sin status, sikkerhet og helse rett på smarttelefonen din.


Tilgjengelig via din Remote-abonnementspakke.

TA KONTROLL HVOR ENN DU ER

FJERNSTYRING AV KLIMAANLEGGET

Forbered din Jaguar i forveien ved å stille inn temperaturen for å holde deg og passasjerene komfortable fra det øyeblikket dere setter dere inn.

INFORMASJON OM KJØRETØYSSTATUS

Sjekk drivstoffnivå eller elektrisk rekkevidde, dør- og vindusposisjon og låser. Se siste parkerte lokasjon og finn veien tilbake til kjøretøyet med veiledning.

ALARMER FOR KJØRETØYVEDLIKEHOLD

Se vedlikeholdsproblemer — som lave væskenivåer — og få tips til hvordan du kan løse dem rask og effektivt.

REISEHISTORIE

Du kan automatisk ta opp reisehistorien din, inkludert statistikk for rute og kilometerstand. Denne informasjonen kan eksporteres via e-post i Excel-format for utleggsrapportering.

GUARDIAN MODE

Om noen uautoriserte samhandler med kjøretøyet ditt, vil  Guardian Mode3, 4 gi deg en alarm, og hjelper med trygghet 24/7.

TYVERIALARM

Om en automatisk tyverialarm4 har blitt utløst i kjøretøyet ditt, vil du få et varsel fra Remote-appen.

PÅMINNELSER OM Å LÅSE KJØRETØYET

Om din Jaguar har stått ulåst i 15 minutter, vil vi sende det et varsel på smarttelefonen, og gi deg muligheten til å fjernlåse dørene fra der du er.

TUT OG BLINK

Finn din Jaguar på en travel parkeringsplass ved å blinke med nødblink og frontlykter, og en lydbasert alarm.

FJERNLÅS OG LÅS OPP

Lås eller lås opp dørene, skru på alarmen, fell inn sidespeilene, lukk vinduer og skru på nødblink — alt med ett trykk på en knapp.

FJERNTILBAKESTILLING AV ALARM

Om alarmen din går av, vil du få en alarm på smarttelefonen som lar deg tilbakestille den umiddelbart.

VÅKN-OPP-FUNKSJON

For å spare batteri, visse ikke-essensielle Remote-funksjoner vil slå seg av om du ikke kjører din Jaguar på fire dager. Planlegg en oppvåkning for å aktivere disse funksjonene når det passer deg.

INTUITIVE SIKKERHETSFUNKSJONER

Om noen flytter på din Jaguar ulovlig, vil Secure Tracker og Secure Tracker Pro holde deg et steg foran.
INTUITIVE SIKKERHETSFUNKSJONER

1Tilgjengelig for nedlastning via Apple App Store og Google Play for de fleste AndroidTMog AppleTMiOS smarttelefoner. Jaguar Remote-app krever nettverkstilkobling, en kompatibel smarttelefon, en InControl-konto og et Remote-abonnement. For å fortsette å bruke relevante funksjonene etter den innledende perioden, må du fornye abonnementet og betale et fornyelsesgebyr.


3InControl-funksjoner, alternativer og deres tilgjengelighet er avhengig av marked - sjekk med din forhandler for lokal markedstilgjengelighet og fullstendige vilkår. Visse funksjoner krever et passende SIM-kort med en passende datakontrakt som vil kreve ytterligere abonnement etter den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobiltilkobling kan ikke garanteres på alle steder. Informasjon og bilder som vises i forhold til InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt software-oppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av valgte alternativer. Fullstendige vilkår og betingelser kan finnesher.


3Kun tilgjengelig i visse markeder.


4InControl Remote, Secure tracker eller Secure Tracker Pro-abonnement og InControl-konto kreves. Secure Tracker- og Secure Tracker Pro-tjenestene må aktiveres og kjøretøyet må være i et område med nettdekning. For å fortsette å bruke relevante funksjonene etter den innledende perioden, må du fornye abonnementet og betale et fornyelsesgebyr.