KONTAKT OSS

KONTAKT OSS

Våre eksperter veileder deg gjennom vårt utvalg av biler og tjenester, og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

KONTAKTINFORMASJON - NORGE

Hvis du er en Fleet & Business-kunde som ønsker å kjøpe biler i Norge, kan du benytte deg av en nasjonal salgsavtale fra Jaguar og Land Rover. Denne avtalen betjenes av Fleet Manager som bistår ved kjøp, salg og service av biler fra Jaguar og Land Rover i Norge.

E-post: [email protected]

KONTAKTINFORMASJON – INTERNASJONALT

Hvis du er en Fleet & Business-kunde som ønsker å kjøpe biler i flere markeder, kan du benytte deg av en internasjonal salgsavtale fra Jaguar og Land Rover. Denne avtalen betjenes av en International Key Account Manager som bistår ved kjøp, salg og service av biler fra Jaguar og Land Rover på tvers av landegrensene.

Telefon: +44 (0) 1920 885126
E-post: [email protected]

KONTAKTINFORMASJON – REGIONALT

Vårt Fleet & Business-salgsteam gir deg eksperthjelp og ett kontaktpunkt for bilene dine fra Jaguar og Land Rover.

EUROPA

STORBRITANNIA

UTENLANDS

USA OG CANADA

SPESIALKUNDER

Vi tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse og kapable biler til kunder over hele verden. Dette inkluderer diplomater og ambassader, og ved behov; militært personell, pansrede biler og utrykningskjøretøy.

SALG TIL DIPLOMATER

SALG TIL DIPLOMATER

Gjennom vårt salgsprogram for diplomater tilbyr Jaguar en rekke biler som gjenspeiler de spesialiserte behovene, utfordringene og prestisjen i det diplomatiske samfunnet.
SALG TIL AMBASSADER

SALG TIL AMBASSADER

Vi har Jaguar-modeller som passer perfekt for ambassadelivet, og vi bygger og distribuerer skreddersydde biler til myndigheter over hele verden.