UTFORSK JAGUAR I-PACE

UTFORSK JAGUAR I-PACE

FREMOVERLENT TANKEGANG

Et strømlinjeformet eksteriør, utformet for å redusere luftmotstanden.

I-Pace 24MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE
UTFORSK JAGUAR I-PACE

GRASIØS I SIN ENKELHET

En ren utforming og raffinerte utførelser. En kupé med en elegant atmosfære.

HELEKTRISK

Elektrifisert ytelse. Null eksosutslipp.

FRYKTLØS FRIHET

FRYKTLØS FRIHET

Dra på tur uten rekkeviddeangst. Reis lenger med selvsikkerhet og la Pivi Pro1 vise deg alle ladestasjoner langs veien.

SPESIFIKASJONER FOR ELEKTRISK KJØRING

ELEKTRISK REKKEVIDDE (OPPTIL)

470 KM**

WLTP forventet reell rekkevidde på opptil 470 km.

LADETID (FRA)

8.58 timer*

Fulladet med en 11 kW AC-lader

UTSLIPP

0 CO2

Kjør med null eksosutslipp.

0-100 km/t

4,8 sekunder

0-100 km/t på 4,8 sekunder
SPESIFIKASJONER FOR ELEKTRISK KJØRING

REGENERATIV BREMSING

Regenerativ bremseteknologi konverterer energien som blir generert under bremsing til brukbar kraft, og lar deg kjøre lenger mellom ladinger. Ha full kontroll ved å velge en av fire JaguarDrive Control-innstillinger for ytelse, komfort, effektivitet eller dårlige værforhold.

AVANSERT FJÆRING

Active Suspension senker bilen automatisk under kjøring i høy fart, for å forbedre luftmotstanden. Adaptive Dynamics monitorerer og justerer fjæringen for å gi den perfekte balansen mellom komfort og smidighet.

TEKNOLOGIDREVET

Brukkervennlig tilkobling med et stort utvalg av teknologier ved fingerspissene.

TO INTUITIVE SKJERMER

TO INTUITIVE SKJERMER

Nyt uanstrengt kontroll med Pivi Pro sine to touchskjermer. Bytt mellom de forskjellige media-appene, batterinivå og klimaanlegg, uten å ta øynene av veien, med vårt Connected Navigation-system. 1.
UTFORSK I-PACE

TRÅDLØS LADING

Lad dine kompatible enheter trådløst med ladeplaten i midtkonsollen.

SMART KLIMAANLEGG

Designet for effektivitet og komfort. Smart Climate-teknologi merker hvor mange mennesker det er i bilen, og skaper speisifikke klimasoner og optimaliserer energibruk ved å kun aktivere klimaanlegget der det sitter personer.

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner designet for å gjøre kjøring og parkering enklere. Du har tilgang til Driver Assistance Mode direkte via rattet.

FORTSETT Å UTFORSKE

MODELLER

MODELLER

Se hele modellsortimentet og spesifikasjoner.
OVERSIKT

OVERSIKT

Innovasjon og design i perfekt harmoni.

**Se WLTP-tall.
De oppgitte tallene er et resultat av fabrikkens tester i samsvar med EU-lovgivning, og utført med et fulladet batteri. Kun for sammenlikning. Reelle tall kan variere. Energiforbruk og rekkevidde vil variere på bakgrunn av kjørestil, miljøforhold, last, hjulstørrelser, montert utstyr, faktisk rute og batteritilstand. Rekkeviddetallene er basert på produksjonskjøretøy kjørt over en standardisert rute.


*Ladetider vil variere avhengig av mange faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, alder, tilstand, temperatur og hvilke lademuligheter som finnes (ladestasjon og ladetid).


1Underlagt lokale markeder mobilnettverk, dekning og kundekonto. Connected Navigation krever videre abonnement etter den innledende perioden utstedt av din Jaguar-forhandler.


Pivi og InControl sine egenskaper, innstillinger, tredjepartstjenester og deres tilgjengelighet varierer på bakgrunn av marked. Kontakt din Jaguar-forhandler for lokal markedstilgjengelighet, og vilkår og betingelser. Visse funksjoner kommer med abonnement som krever fornyelse etter at den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobildekning kan ikke garanteres på alle lokasjoner. Oppgitt informasjon og viste bilder i relasjon til InControl-teknologi, inkludert skjermer eller bildesekvenser, er underlagt software-oppdateringer, operativsystemversjoner, og andre visuelle endringer og systemoppdateringer avhengig av tilvalg montert. Amazon, Alexa og relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com Inc. eller deres tilknyttede selskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthjemteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.


MeridianTMer et registrert varemerke tilhørende Maridian Audio Ltd. Trifield og the three fielads device er et varemerke tilhørende Trifield Productions Ltd.