EIERSKAP

EIERSKAP

EIERSKAP

Jaguar er så dynamisk som vårt navn og logo antyder. Vi har alltid trodd at bilen er det nærmeste vi noensinne vil skape noe levende. Finn ut mer om vår prisbelønte tilnærming til bildesign og produksjon som gjør dem like levende som deg.

BESTILL VERKSTEDTIME

Du kan nå bestille en tjeneste for Jaguar online.

Med mange tilgjengelige tjenester, priser og plasseringsalternativer har vi gjort servicebestilling raskt og enkelt.
BESTILL VERKSTEDTIME
VINTERHJUL

VINTERHJUL

Testet til det ekstreme i noen av verdens kaldeste og våteste miljøer for å fortjene Approved-status. Om de tåler testområdene, vil de klarer din vinterpendleing med glans.
JAGUAR CARE

JAGUAR CARE

Jaguar Care gjelder biler solgt før 1. juli 2021, og dekker alle omkostninger ved vedlikeholdsservice de første 3 årene eller opptil 100.000 kjørte kilometer.
GARANTIER

GARANTIER

Din nye Jaguar har tre års ubegrenset kjørelengdegaranti. Du kan nyte fortsatt trygghet med utvidede og spesialiserte garantier.
TILBEHØR

TILBEHØR

Personliggjør din Jaguar med et bredt utvalg av tilbehør, som er designet spesielt til ditt kjøretøy.
INCONTROL

INCONTROL

InControl er en pakke med tjenester og apper som kobler deg til bilen din slik at du har sømløs og trygg kontakt med omverdenen.
GUIDER OG HÅNDBØKER

GUIDER OG HÅNDBØKER

Visste du at du kan laste ned manualer og teknisk informasjon for tidligere og nåværende Jaguare? Det er også et stort utvalg av instruksjonsvideoer som hjelper deg med å få mest mulig ut av bilens funksjoner.
ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

Før du reparerer eller reparerer Jaguar, utfører vi en gratis elektronisk kjøretøyhelsekontroll (eVHC).