REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

Remote Essentials og Remote Premium er kompatible med de fleste Android- og Apple iOS-smarttelefoner og lar deg samhandle med Jaguar via en datatilkobling i InControl fjernkontroll-appen, uansett hvor du er i verden.

Hvis du velger Remote Essentials eller Remote Premium, vil du finne informasjon om din Jaguars helse og status via smarttelefonen din, samtidig som du kan kommunisere med kjøretøyet eksternt.


  • Se bildata via statusinformasjon når du ikke er i nærheten - fra drivstoffnivå til dør- og vindustatus

  • Hold oversikt over utgiftene dine gjennom reisehistorikk

  • Still inn den perfekte kupétemperatur på forhånd med fjernkontroll for klima

  • Finn din Jaguar raskt på en overfylt parkeringsplass med ekstern kontroll av horn og blinklys

  • Sikre bilen din eksternt med fjernlåsing og opplåsing


Avhengig av alternativet som er valgt, lar den deg låse dørene / låse dem opp, fjernstyre oppvarmingen / kjøling av bilen på forhånd ved å bruke kontrollfunksjonen for klimaanlegg * og finne Jaguar raskere ved hjelp av fjernkontrollhorn og blinklys.


Remote Essentials er nesten alltid standard, men spør din forhandler. Remote Premium er en del av Connect eller Connect Pro-alternativet. Du må bestemme om du vil kjøpe Remote Premium som en del av tilkoblingspakken.


Både Remote Essentials og Remote Premium inkluderer:


INFORMASJON OM KJØRETØYSTATUS
Sjekk gjeldende drivstoffnivå og rekkevidde samt status for dører, plasseringen av vinduene og dørlåsene. Se hvor du parkerte din Jaguar sist og finn veien tilbake til den med veibeskrivelse når du er til fots.


MERKNADER FOR VEDLIKEHOLD AV KJØRETØY
Du har mulighet til å se informasjon om vedlikehold - f.eks info om lavt væskenivå og instrukser om hvordan disse kan utbedres.


REISEHISTORIE
Denne funksjonen (valgfritt) registrerer automatisk reisehistorikken din, inkl. valgt rute og statistikk i forhold til kjørelengde. Denne informasjonen kan eksporteres via e-post til et Excel-format slik at du enkelt kan rapportere utgiftene dine.


FJERNKONTROLL KLIMAKONTROLL
Gjør Jaguar klar for turen på forhånd ved å stille inn temperaturen slik at du og passasjerene dine er komfortable fra det øyeblikket du setter deg i bilen. Systemet aktiveres når motoren fjernstartes. *


FJERNKONTROLLERTE LYD- OG LYSSIGNALER
Denne funksjonen slår på Jaguarens varselblink og nærlys, akkurat som et lydsignal høres, noe som gjør det lettere å finne den på en overfylt parkeringsplass.


FJERNKONTROLL LÅSE OG LÅSE OPP
Fjernkontroll låsing og opplåsing av dørene ved å trykke på en knapp. Ett trykk på "lås"-knappen på Vehicle Security-skjermen til InControl Remote Smartphone-appen er nok til å låse dørene, aktivere alarmen, folde inn sidespeilene og lukke vinduene. Trykk på "lås opp"-knappen for å folde ut sidespeilene, slå på nærlyset og aktivere varselblinklyset med to blink.


TILBAKESTILLING AV FJERNKONTROLLALARM
Du vil motta et varsel på smarttelefonen hvis bilens alarm går, slik at du kan tilbakestille alarmen om nødvendig.


VEKKINGSFUNKSJON
For å spare batteristrøm, hvis du ikke kjører Jaguar på fire dager, vil visse uavbrutt fjernfunksjoner bli avbrutt.


Derfor, hvis du ønsker å kunne bruke disse funksjonene etter denne perioden, kan du planlegge en vekking som reaktiverer funksjoner som fjernkontroll og opplåsing/opplåsing.


Funksjonene til Remote Smartphone-appen vil bli reaktivert automatisk neste gang du kjører din Jaguar.

Ansvarsfraskrivelse:


Når vi ruller ut InControl, kan spesifikke funksjoner beskrevet her være valgfrie og markeds- eller motoravhengige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og informasjon om de fullstendige forskriftene i ditt land. Noen funksjoner krever et passende SIM-kort med en passende datakontrakt som krever tilleggsabonnement etter den første perioden som spesifisert av forhandleren. Ingen tilkobling til mobilnettet kan garanteres overalt.


* Hvis motoren ikke kan startes med fjernkontroll på grunn av kjøretøy- eller markedsrestriksjoner, er fjernvarme og ventilasjon fortsatt mulig dersom tidsstyrt klimaanlegg eller fjernstyrt parkeringsvarme er montert. Hvis ingen av delene er mulig, vil ikke fjernklimafunksjonen vises i Incontrol Remote-smarttelefonappen.