EKSTERIØRDESIGN

Side view of XE model
Fra den muskuløse holdningen og det skulpturerte panseret til støtfangerne, frontgrillen og alufelgene, fremhever Jaguar XE det selvsikre designuttrykket.
Slanke og elegante LED hovedlys med signatur kjørelys og animerte blinklys er standard på Jaguar XE. Slanke LED baklys komplementerer bilens sportslige egenskaper.
Jaguar XE uttrykker alt vi tror på: elegant design, presis teknikk og en distinkt følelse av spenning.
XE 24MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE

INTERIØRDESIGN

Overall Interior of the car

Et cockpitliknende interiør tilbyr enestående komfort. Nyt de komfortable setene i DuoLeather eller velg luksuriøst Windsor skinn.

Configurable Cabin Lighting gir deg full kontroll over atmosfæren i din Jaguar XE med et fargeutvalg som bidrar til å skape den perfekte stemningen.

Jaguar SportShift Selector, JaguarDrive Control og den hevede midtkonsollen fremhever den sportslige essensen av Jaguar XE.

UTSTYR

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE kombinerer dynamiske kjøreegenskaper med avanserte kjøreteknologier som forbedrer ytelsen.

Fullpakket med intuitive og responsvillige teknologier, inkludert Pivi Pro1 infotainmentsystem og Amazon Alexa, med en rekke stemmestyringsfunksjoner.
Førerassistansefunksjonene gjør kjøreturen enklere og tryggere med et fleksibelt bagasjerom på 394 liter. Organiser dine håndholdte eiendeler med små oppbevaringsrom og oppbevaringsplass på sidene.

VELG MODELL

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19” alufelger
 • Black Exterior Pack
 • Gloss Grey Figured Ebony trefinér
 • Perforerte sportsseter foran i Windsor skinn med oppvarming, 16-veis elektrisk justering og førerminne
 • Meridian Sound System
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19” alufelger
 • Perforerte sportsseter foran i DuoLeather med oppvarming, 12-veis elektrisk justering og førerminne
 • Black Exterior Pack
 • 10" berøringsskjerm med Pivi Pro1
 • Meridian Sound System
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18" alufelger
 • Oppvarmede, elektrisk innfellbare sidespeil, med innstegsbelysning og automatisk dimming på førersiden
 • LED hovedlys med signatur kjørelys og Auto High Beam Assist
 • Perforerte sportsseter foran i DuoLeather med 12-veis elektrisk justering og førerminne
 • Trådløs Apple CarPlay®2 og Android Auto™3

FORTSETT EVENTYRET

JAGUAR XE MODELLER

JAGUAR XE MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Se bilder av Jaguar XE.

**Se WLTP-tallene.
Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2 og drivstofføkonomi kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold og last samt hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.
2Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.
3Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere avhengig av bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Brukervilkår kan gjelde.
Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.