SANDVEN - BERGEN

Sandven AS har siden 2010 vært den autoriserte forhandleren av Jaguar og Land Rover på Vestlandet. I 2015 flyttet vi inn i nye, moderne lokaler på Kokstad ved flyplassen i Bergen hvor vi har et topp moderne verksted og salgsområde. Sandven AS strekker seg langt for å gi kundene våre den aller beste opplevelsen.
SANDVEN - BERGEN

HER FINNER DU OSS?

1

SANDVEN - BERGEN

Kokstadvegen 15, 5257 Kokstad

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: Stengt

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Jaguar originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Jaguar-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Jaguar for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Jaguars garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Jaguar alltid er i de mest dyktige hendene.