JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Den optimale helelektriske racerbilen for gamere.

DET NYE, ELEKTRIFISERENDE KAPITTELET I HISTORIEN OM GRAN TURISMO

Jaguar Vision Gran Turismo SV har en toppfart på 250 km/t og aerodynamisk design som er utviklet for perfeksjon og toppen av seierspallen. Vår nyeste helelektriske virtuelle racerbil er utviklet for Gran Turismo og bygget som en fullskala designstudie.

DET NYE, ELEKTRIFISERENDE KAPITTELET I HISTORIEN OM GRAN TURISMO


«Vi fikk ett mål: Ta alt som gjør Jaguar Vision GT Coupé så spesiell – ytelsen, kjøreegenskapene og lydbildet -– og ta dette til et nytt nivå.»


JAMAL HAMEEDI

Engineering Director, Jaguar SV

Den nye Vision GT SV er utformet som den optimale virtuelle racerbilen med enestående helelektrisk fremdriftssystem, og er utviklet av de samme Jaguar Racing-ingeniørene bak den første Vision GT Coupé og de seks siste Formula E-sesongene med Jaguar I-TYPE.

Oppgaven med å utvikle den nye Vision GT SV for å levere en enda bedre racingopplevelse for gamere, falt på Jaguars SV-ingeniørteam.

UTFORMET FOR ENESTÅENDE HASTIGHET

UTFORMET FOR ENESTÅENDE HASTIGHET

Den strømlinjeformede silhuetten til den originale Vision GT Coupé er fortsatt lett gjenkjennelig i den nye Vision GT SV, inkludert krummingen av de C- og D-typeinspirerte skjermene. Den mest effektive aerodynamiske egenskapen er allikevel den nye innfellbare bakspoileren, som er inspirert av racerbiler fra Jaguars store modellutvalg, inkludert XJR-14.
EN COCKPIT LAGET FOR RACING

EN COCKPIT LAGET FOR RACING

De rene, flytende overflatene i kupeen omslutter føreren, og posisjonerer instrumentene og de perfekt vektede betjeningsknappene nøyaktig der de skal være. Alle komponenter er vakkert utformet med absolutt presisjon fra avanserte, lette materialer, inkludert det nye TYPE-fiberstoffet som dekker de to skulpturerte komposittsetene.

DEN OPTIMALE VIRTUELLE KJØREOPPLEVELSEN

Nye Vision GT SV er utviklet i den virtuelle verden med aerodynamikk som er optimalisert, testet og utprøvd ved hjelp av toppmoderne simuleringsverktøy. Den nye Vision GT SV reflekterer økt kraft og dreiemoment fra de fire elmotorene med et lydbilde som er enda mer målrettet og særpreget.

Bilen er en autentisk, men futuristisk Jaguar.

DEN OPTIMALE VIRTUELLE KJØREOPPLEVELSEN