SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Luksus, ytelse og teknologi på høyeste nivå skaper unike Jaguar-biler.

​Overlegen ytelse, enestående luksus og toppmoderne teknologi. Special Vehicle Operations viser frem det aller beste fra Jaguar med en rekke eksklusive halo-modeller, samlerobjekter og unikt utviklede prosjekter med SV-logo.

OPTIMAL PERFORMANCE-SUV

OPTIMAL PERFORMANCE-SUV

Vår nye og spennende SVR-modell bygger på alle luksus og praktiske funksjoner fra standard F-PACE, men ytelsen er på et helt annet nivå. En 5,0 l Supercharged V8, avansert aerodynamisk arkitektur og performance-fokuserte komponenter gjør dette til den raskeste F-PACE noensinne.
LES MER OM DENNE BILEN

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

The next electrifying chapter in our Gran Turismo story is here.
VÅRE PRODUKSJONSANLEGG

VÅRE PRODUKSJONSANLEGG

SVO ligger i vårt helt nye 200 millioners Technical Centre i Warwickshire i England. Denne spesialfabrikken eies av Jaguar Land Rover og sysselsetter et team på 200 bilspesialister. SVO-området på over 20 000 m2 er utstyrt med over 40 inspeksjonsstasjoner og et lakkverksted av ypperste klasse.

SV SERVICES

SV PREMIUM PAINT PALETTE

SV PREMIUM PAINT PALETTE

De nyeste lakkteknologiene, eksklusiv finish og enestående håndverk bidrar til å utvikle de mest særpregede bilene.
SV BESPOKE

SV BESPOKE

SV Bespoke-teamet leverer et omfattende fargeutvalg for personliggjøring av bilen, inkludert en komplett «match-to-sample»-tjeneste.

VÅRE SPESIALISTSENTRE

Våre SV Spesialistsentre er en viktig destinasjon for alle som ønsker å oppleve våre unike biler på nært hold, og snakke med vårt SV-ekspertteam.

DEMOBILER

DEMOBILER

Ønsker du å prøvekjøre en Jaguar SV-modell? Våre SV Spesialistsentre gir deg tilgang til Jaguar SV-modeller på anlegget.
EKSPERTKOMPETANSE

EKSPERTKOMPETANSE

Takket være enestående produktkompetanse, er vårt SV-salgsteam de perfekte partnerne når du skal bygge din optimale Jaguar.
SPESIALOPPLÆRTE MEKANIKERE

SPESIALOPPLÆRTE MEKANIKERE

SV-biler er spesielle, og krever derfor spesialbehandling. Derfor har SV-spesialistsentrene våre de mest kvalifiserte Jaguar-mekanikerne. Mekanikerne hos SV Spesialistsentre har gjennomført spesialopplæring slik at bilen din blir tatt godt vare på.

KONTAKT EN SV-SPESIALIST

Når du har angitt postnummeret ditt, velger du «SV-spesialistsentre» fra listen over tjenester.