UTFORSK JAGUAR F-PACE

UTFORSK JAGUAR F-PACE

KRAFTIGE PROPOSJONER

En imponerende silhuett formet rundt den distinktive grillen, inspirert av vårt signatur monogrammønster.

Valgefrie Pixel LED frontlykter, med signatur DRL, gir deg bedre sikt uansett vær.

F-Pace 24MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE

OPPLYST ELEGANSE

Et rent interiør, badet i naturlig lys fra det valgfrie panoramataket. Velg Windsor Leather Performance Seats for følelsen av ultimat ytelse og komfort.
DESIGN DIN EGEN

YTELSE OG PRESISJON

Kompromissløs ytelse, med et stort utvalg av motorer — alle med Jaguar sitt Intelligent Dynamics og innovative firehjulsdrift.

Ultimat effektivitet levert av Jaguar F-PACE Plug-in hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 65 km.

INTELLIGENTE KJØREMODUSER

Hybrid Mode optimaliserer effektivitet. Save Mode sparer batterinivået så det er klart når du skrur på EV Mode — perfekt for rolig bykjøring i urbane klimasoner.
ELEKTRISK REKKEVIDDE
INTELLIGENT LADING

SPESIFIKASJONER

0-100 KM/T

4,0 sekunder

0-60 mph på 3,8 sekunder med Jaguar F-PACE P550.

MAKSIMAL KRAFT

575 PS**

400 kW på Jaguar F-PACE P575.

UTSLIPP (FRA)

37 g/km**

BAGASJEPLASS

1,842 liter

Volum er regnet ut ved å simulere last som flytende væske i Jaguar F-PACE P250.

RESPONSIVE KJØREEGENSKAPER

Responder på veien foran deg i sanntid. Jaguar F-PACE sin valgfrie Adaptive Dynamics justerer bilens fjæring, giring og styring automatisk, for optimale kjøreegenskaper under alle forhold. Ta kontroll med Configurable Dynamics for en modus som passer din kjørestil.

SELVSIKKERHET UNDER ALLE FORHOLD

Med firehjulsdrift som standard, kan du kjøre med selvsikkerhet, uansett værforhold. På uforutsigbare underlag, kan du skru på Adaptive Surface Response (AdSR), som hele tiden analyserer veien foran deg, og stiller inn modusene for optimalt veigrep.

INSTINKTIV KJØRING

En uanstrengt følelse av veiforholdene, ved hjelp av en rekke teknologier som hjelper deg på veien.

HOLD DEG OPPDATERT

Ha fokus på veien foran deg med Augmented Driving. Det valgfrie 12,3-tommers Interactive Driver Display (IDD) og Head-up Display1 kan begge konfigureres til å vise deg informasjonen som er viktig for din rute.

TRÅDLØS LADING

Hold mobilenhetene dine oppladet med ladeplaten i midtkonsollen.

CABIN AIR PURIFICATION

Filtrer ut støv og pollen, og andre luftforurensninger med det valgfrie Cabin Air Purification-systemet.

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner designet for å gjøre kjøring og parkering enklere. Du har tilgang til Driver Assistance Mode direkte via rattet.

FORTSETT Å UTFORSKE

MODELLER

MODELLER

Se hele modellporteføljen og spesifikasjoner.
OVERSIKT

OVERSIKT

Uovertruffen allsidighet med et umiskjennelig Jaguar-design.

**Se WLTP-tall

De oppgitte tallene er et resultat av fabrikkens tester i samsvar med EU-lovgivning, med et fulladet batteri. Kun for sammenlikning. Reelle tall kan avvike. CO2, drivstofføkonomi, energyforbruk og rekkevidde kan variere på bakgrunn av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hjulstørrelse, montert utstyr, faktisk rute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonskjøretøy kjørt over en standardisert rute.

1Valgfritt tilbehør. Førere må se til at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.
2Connected Navigation krever videre abonnement etter den innledende perioden utstedt av din Jaguar-forhandler.

Valgfritt tilbehør og deres tilgjengelighet kan variere ut ifra kjøretøyets spesifikasjoner (model og motor) og marked, eller kreve installasjon av andre tilbehør for å kunne monteres. Vennligst kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon, eller konfigurer ditt kjøretøy på våre nettsider.

Tilbehør i bilen skal kun brukes av førere når det er trygt. Førere må se til at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

Pivi og InControl sine egenskaper, innstillinger, tredjepartstjenester og deres tilgjengelighet varierer på bakgrunn av marked. Kontakt din Jaguar-forhandler for lokal markedstilgjengelighet, og vilkår og betingelser. Visse funksjoner kommer med abonnement som krever fornyelse etter at den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobildekning kan ikke garanteres på alle lokasjoner. Oppgitt informasjon og viste bilder i relasjon til InControl-teknologi, inkludert skjermer eller bildesekvenser, er underlagt software-oppdateringer, operativsystemversjoner, og andre visuelle endringer og systemoppdateringer avhengig av tilvalg montert. Amazon, Alexa og relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com Inc. eller deres tilknyttede selskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthjemteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.

MeridianTM er et registrert varemerke tilhørende Maridian Audio Ltd. Trifield og the three fielads device er et varemerke tilhørende Trifield Productions Ltd.