OM JAGUAR

OM JAGUAR

JAGUAR BUSINESS

I over 90 år har vi skjøvet grensene for hva som er mulig, inspirert av vår grunnlegger, Sir William Lyons. Han insisterte på at hver eneste bil selskapet produserte skulle kombinere ytelse og skjønnhet. Hans kompromissløse syn satt nye standarder som vi fortsatt lever etter.

Vi fortsetter denne tradisjonen med lanseringen av den nye F-TYPE. Denne toseters sportsbilen fortsetter den ærbødige arven som startet med C-, D- og E-type. E-type anses fortsatt som en av de vakreste bilene i verden. Denne modellen definerte markedet som F-TYPE redefinerer i dag.

Jaguar-arven er lett gjenkjennelig på alle våre modeller med rene og vakre linjer. Smidig og kraftig, glatt og forførisk, selvsikker og instinktiv: alle disse kvalitetene gjenspeiles i våre biler.

Som et selskap er Jaguar stolte over vår rolle i den globale og britiske økonomien der vi skaper tusenvis av arbeidsplasser samtidig som vi streber etter perfeksjonisme i alt vi gjør. Våre grunnleggende prinsipper gjør at Jaguar vil være en av de ledende luksusbilprodusentene i årene fremover.