BRUKE FUNKSJONER FOR SIKKERHET OG NØDSTILFELLER

BRUKE FUNKSJONER FOR SIKKERHET OG NØDSTILFELLER

Bekvemmelighet og selvsikkerhet. Din Jaguar sine sikkerhetsfunksjoner er en sømløs kombinasjon av teknologi i kupeen og din tilkoblede Remote-app.

NØDSTILFELLER OG VEIHJELP

Vennligst merk: disse tjenestene krever en aktiv InControl-1 konto og Remote-2 abonnement.

TA ET OPTIMALISERT ASSISTANSEANROP

TA ET OPTIMALISERT ASSISTANSEANROP

1. Om du opplever havari eller en ulykke, trykk på knappen lokalisert på venstre side av takkonsollen.


2. Trykk på knappen i 2 sekunder for å starte et anrop til Jaguar Assistance. 3  


3. Anropet kobles opp når et medlem av Jaguar Assistance-teamet kan høres. Lokasjonen til ditt kjøretøy vil automatisk deles med Jaguar Assistance-teamet som vil sende veihjelp eller koble deg opp med Jaguar Accident Assistance om nødvendig.


4. Trykk knappedekselet på etter bruk.

TA ET SOS NØDANROP

TA ET SOS NØDANROP

1. Ved et nødstilfelle, trykk på knappen på høyre side av takkonsollen.


2. Trykk på knappen i 2 sekunder for å starte et nødanrop. 3  


3. Anropet kobles opp når et medlem av nødetaten kan høres. Lokasjonen til ditt kjøretøy vil automatisk deles med nødetaten.


4. Trykk knappedekselet på etter bruk.

SECURE TRACKER- OG SECURE TRACKER PRO-FUNKSJONER

Vennligst merk: disse tjenestene krever en aktiv InControl-konto og Remote-abonnement.

TYVERIALARM

TYVERIALARM

Hvis en automatisk tyverialarm er utløst for kjøretøyet ditt, vil du få opp en Tyverialarm-skjerm i Remote-appen eller motta en SMS. Av sikkerhetsmessige årsaker vil alle funksjonene i Remote-appen bli deaktivert.


Secure Tracker Pro går enda lenger ved å integrere autentiseringsteknologi i bilnøkkelen. Du vil bli varslet hvis bilen startes med andre midler enn med den autoriserte nøkkelen. Secure Tracker og Secure Tracker Pro er akkreditert og sertifisert i visse markeder. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.


Vær oppmerksom på at disse tjenestene krever en aktiv InControl-konto og abonnement på Secure Tracker eller Secure Tracker Pro.4

GUARDIAN MODE*

GUARDIAN MODE*

Guardian Mode varsler deg om enhver uautorisert interaksjon med kjøretøyet ditt og gir deg ekstra sinnsro, uansett hvor i verden du befinner deg.


For å aktivere Guardian Mode via Remote-appen din, velg ‘Security’-knappen fra hjemmesiden din > trykk på bryteren for å velge ‘Guardian Mode’ og slå den på. Hvis det oppstår varsler i løpet av en valgt tidsperiode, vil et varsel bli sendt direkte til mobilen din.


* Kun tilgjengelig i visse markeder på dette tidspunktet

TYVERIALARM MED SECURE TRACKER OG SECURE TRACKER PRO

Hvis et automatisk tyverivarsel har blitt utløst for kjøretøyet ditt, vil du bli presentert med en tyverivarselskjerm i Remote-appen eller motta en SMS. Av sikkerhetshensyn vil alle funksjonene i Remote-appen bli deaktivert.


Secure Tracker Pro går enda lenger ved å integrere autentiseringsteknologi i bilnøkkelen. Du vil bli varslet hvis bilen startes med andre midler enn med den autoriserte nøkkelen. Secure Tracker og Secure Tracker Pro er akkreditert og sertifisert i visse markeder. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.


Vennligst merk: disse tjenestene krever en aktiv InControl-konto og Secure Tracker- eller SecureTracker Pro-abonnement.4

TYVERIALARM MED SECURE TRACKER OG SECURE TRACKER PRO

FØR TRANSPORT ELLER SERVICE AV DITT KJØRETØY

TRANSPORTMODUS*

TRANSPORTMODUS*

For å transportere kjøretøyet ditt uten at tyverivarsel utløses, aktiver Transportmodus fra Remote-appen eller nettsiden til My Jaguar InControl. Transportmodus vil deaktivere automatiske tyverivarsler i 10 timer mens motoren er av.


Transportmodus kan stilles inn for en forhåndsbestemt tidsperiode på opptil maksimalt 72 timer.

SERVICE-MODUS*

SERVICE-MODUS*

Service-modus må aktiveres når du tar bilen din til service for å forhindre at et tyverialarm utløses. Service-modus kan aktiveres fra Remote-appen eller nettsiden til My Jaguar InControl. Når den er aktivert, vil ikke bilen sende automatiske tyverivarsler de neste 10 timene.


Service-modus kan stilles inn for en forhåndsbestemt tidsperiode på opptil maksimalt 72 timer.

AKTIVER DIN INCONTROL-KONTO

For å dra nytte av din Jaguar sine tilkoblede tjenester og abonnementer, må du først sette opp ditt infotainment-system og lage en InControl-konto.
AKTIVER DIN INCONTROL-KONTO

*Om ditt kjøretøy må sette i transport- eller service-modus i mer enn 10 timer, vennligst kontakt Tracking Call Centre for hjelp.


1InControl-funksjoner, alternativer og tilgjengelighet er avhengige av markedet - sjekk med din forhandler for lokal tilgjengelighet og fullstendige vilkår. Visse funksjoner krever et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt som vil kreve ytterligere abonnement etter den innledende perioden utstedt av din forhandler. Mobiltilkobling kan ikke garanteres på alle steder. Informasjon og bilder som vises i forhold til InControl-teknologien, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt software-oppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av valgte alternativer. Fullstendige vilkår og betingelser kan finnes her (lenke til globale/lokale InControl-vilkår og betingelser).


2InControl-konto kreves. For å fortsette å bruke den relevante funksjonen etter dens innledende abonnementsperiode, må du fornye ditt abonnement og betale de gjeldende fornyelsesgebyrene.


3Avhengig av nettverkstilkobling.


4Abonnement på InControl Remote, Secure Tracker eller Secure Tracker Pro og InControl-konto kreves. Tjenestene for Secure Tracker og Secure Tracker Pro må aktiveres og kjøretøyet må være i et område med nettverksdekning. For å fortsette å bruke den relevante funksjonen etter dens innledende abonnementsperiode, må du fornye ditt abonnement og betale de gjeldende fornyelsesgebyrene.

Valgfrie funksjoner og deres tilgjengelighet kan variere avhengig av kjøretøyets spesifikasjoner (modell og drivlinje), eller kreve installasjon av andre funksjoner for å kunne monteres. Vennligst kontakt din lokale forhandler for mer informasjon, eller konfigurer kjøretøyet ditt på nettet.


Funksjoner i bilen bør kun brukes av sjåfører når det er trygt å gjøre det. Sjåfører må sørge for at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.


Kun kompatible smarttelefoner.