HELLESTØ 

Siden 1979 har familiebedriften jobbet for å bygge opp en bedrift med kunden i fokus. Vi hos Hellestø jobber for å skape gode opplevelser med kontinuerlig arbeid for å ivareta deg som kunde. I dag huser bedriften ca. 40 ansatte og har agenturet på Jaguar og Land Rover.
HELLESTØ 

HER FINNER DU OSS?

1

HELLESTØ

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00
Lørdag: Stengt


Karosseri

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00
Lørdag: Stengt

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Jaguar originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Jaguar-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Jaguar for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Jaguars garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Jaguar alltid er i de mest dyktige hendene.