Et spennende interiør og eksteriør i Jaguar XF som er tilgjengelig i to særpregede karosseristiler: Sedan og Sportbrake.

EKSTERIØRDESIGN

Close up view of car headlight
Pixel LED hovedlys er slanke og iøynefallende med animerte blinklys foran, og gir belysning i tilnærmet dagslyskvalitet. Gloss Black folie på det monogrammønstrede grillgitteret fremhever bilens eleganse.
Det attraktive eksteriøret fremhever bilens sportslige profil og detaljer. De F-TYPE-inspirerte baklysene fremhever bakprofilen og skaper en særpreget silhuett.
Jaguar XF Sportbrake. Designet for de som ønsker bedre plass. Fra forretningsmøter og shoppingturer til helgeturer. Proporsjonene bak er skulpturert for aerodynamisk ytelse.
XF SALOON 24MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE

INTERIØRDESIGN

Interior of car cabin
Den ergonomiske Drive Selector er utstyrt med en cricketball-søm som passer perfekt i hånden.
Jaguar XF er en komfortabel bil med god beinplass, justerbare seteposisjoner og massasjeinnstillinger.
Skap stemning med Configurable Cabin Lighting med et bredt fargeutvalg som kan konfigureres eller forhåndsinnstilles etter humør og personlighet.

UTSTYR

Car running on highway road bridge
Nyt Jaguars kjørestil med vårt utvalg av motorer, inkludert både bensin og mild hybrid med diesel for bedre effektivitet.
Fullpakket med intuitive og responsvillige teknologier, inkludert Pivi Pro1 infotainmentsystem og Amazon Alexa, med en rekke stemmestyringsfunksjoner.
Jaguar XF tilbyr god plass med smarte oppbevaringsløsninger for personlige eiendeler som nettbrett og vannflasker.

VELG MODELL

JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC HSE

 • LED hovedlys med signatur kjørelys
 • 20” alufelger
 • Klimaseter foran i Windsor skinn med 16-veis elektrisk justering og minnefunksjon
 • MeridianTM Sound System
 • Satin Charcoal Ash trefinér
JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC SE

JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC SE

 • LED hovedlys med signatur kjørelys
 • 19” alufelger
 • Klimaseter foran i DuoLeather med 12-veis elektrisk justering
 • MeridianTM Sound System
 • Pivi Pro Connected med 11,4" berøringsskjerm
JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC S

JAGUAR XF SEDAN R-DYNAMIC S

 • LED hovedlys med signatur kjørelys
 • 18” alufelger
 • Forseter med 12-veis elektrisk justering og førerminne
 • 11,4” berøringsskjerm
 • Adaptiv cruisekontroll

FORTSETT EVENTYRET

JAGUAR XF MODELLER

JAGUAR XF MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Se bilder av Jaguar XF.

*Se WLTP-tallene
Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2-utslipp og drivstofføkonomi kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold og last samt hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.