JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Dette er din mulighet til å sitte bak rattet i en Jaguar og oppleve Art of Performance.

Du må være i nærheten av selve bilene for å kunne forstå Jaguars filosofi og tradisjoner. Derfor tilbyr vi en rekke spennende Jaguar Experiences som gir deg tilgang til bilene og bilmerket på måter du aldri kunne forestilt deg.

EXPERIENCE KJØRING

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

Opplev optimal kjøreglede med Jaguars utvalg av high-performance-biler under Jaguar Experience Tour, inkludert den prisbelønte F‑PACE og den lynraske F‑TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE KJØRING

JAGUAR EXPERIENCE KJØRING

Forestill deg selv bak rattet på en high-performance Jaguar i høy fart, i inngangen til svingen på racerbanen, med en Jaguar Experience-instruktør i setet ved siden av. Dette er Jaguar Experience Drive.

FABRIKKOMVISNINGER

SOLIHULL

SOLIHULL

Få en eksklusiv omvisning «bak kulissene» på den toppmoderne Solihull-fabrikken og se våre produksjonsroboter jobbe sammen med hundrevis av dyktige håndverkere for å skape den prisbelønte F-PACE – den første SUV-en fra Jaguar noensinne.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Se hva som skal til for å produsere noen av verdens mest teknologisk avanserte biler i Castle Bromwich. Fra metallplater til sportsbiler – opplev britiske design- og ingeniørtradisjoner på nært hold.

REISE

JAGUAR RACING TRAVEL

JAGUAR RACING TRAVEL

Bli med på nervepirrende kjøring og få adgang til den innerste sirkelen hos Panasonic Jaguar Racing under racerløp i ulike byer.

CLASSIC EXPERIENCES

KJØRING PÅ MIRA TESTBANE OG OMVISNING I CASTLE BROMWICH

KJØRING PÅ MIRA TESTBANE OG OMVISNING I CASTLE BROMWICH

MIRA og Castle Bromwich Tour tar deg med bak kulissene på en av verdens flotteste bilfabrikker, før du inviteres til å kjøre noen klassiske og moderne Jaguar-biler på den berømte MIRA-testbanen.
JAGUAR CLASSIC CHALLENG

JAGUAR CLASSIC CHALLENG

Jaguar Classic Challenge er en ny og spennende racingserie for ikoniske Jaguar-modeller produsert før 1966.