OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I SOLIHULL

OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I SOLIHULL

Bli med bak kulissene på det toppmoderne produksjonsanlegget i Solihull sammen med en av våre ekspertguider, og se hva som skal til for å produsere noen av verdens mest teknologisk avanserte biler.

INTELLIGENT METALL

INTELLIGENT METALL

Jaguar er den første bilen med aluminiumsintensivt karosseri i sin klasse, noe som revolusjonerer bilens dynamikk, raffinementet og kjørekvaliteten. Hos Lode Lane kan du se bilens perfekte linjer ta form og signaturdesignet med de kraftige skuldrene over bakhjulene.
ELEGANTE ROBOTER

ELEGANTE ROBOTER

Se våre 627 høyteknologiske roboter forme, nagle og lime Jaguar-bilene i perfekt harmoni. Dette inkluderer den nye F-PACE med det unike lette karosseriet som er bygget fra bunnen av, ved hjelp av toppmoderne presisjonskameraer. Våre dyktige håndverkere tilpasser og ferdigstiller alle Jaguar-bilene for kunder.
DESIGN DIN EGEN

DESIGN DIN EGEN

Ønsker du å kjøpe en Jaguar? Jaguar Factory Tours gir deg muligheten til å tenke kreativt, og lar deg velge mellom hundrevis av skreddersydde elementer. Interiør som hanskemykt skinn i Jet, Latté eller Brogue, trefinér i Brushed Aluminium eller Satin Fine Line Wood, ulike felger, karosserifarger og forskjellige multimediasystemer som gir bilen din et klassisk, sportslig eller moderne utseende er tilgjengelig.

VIKTIG BESØKSINFORMASJON

ÅPNE ALLE
Hvordan bestiller jeg?
Er det noe jeg må ta med meg?
Hva er aldersgrensen?
Kan jeg parkere på fabrikken?
Når må jeg ankomme?
Kan jeg ta bilder?
Er omvisningen også tilrettelagt for funksjonshemmede?
OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I SOLIHULL

Vi ser frem til at du besøker oss, men husk at vi har begrenset antall plasser. Derfor er det viktig med forhåndsbestilling.