OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I CASTLE BROMWICH

OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I CASTLE BROMWICH

Hva kreves for å produsere noen av verdens mest teknologisk avanserte biler? Finn ut hvordan sammen med våre ekspertguider under en eksklusiv omvisning på Castle Bromwich-fabrikken der du kan se hele produksjonsprosessen fra metallplater til ferdig bil.

FRA PRODUKSJON TIL NERVEPIRRENDE KJØRING

FRA PRODUKSJON TIL NERVEPIRRENDE KJØRING

Har du noen gang lurt på hvordan man bygger en Jaguar? Nå har du muligheten til å oppleve hele prosessen fra start til mål.
ALUMINIUM

ALUMINIUM

Jaguars intelligente aluminiumsarkitektur revolusjonerer hvordan vi bygger smidigere og mer responsvillige biler. På Castle Bromwich-fabrikken kan du se verdens største aluminiumspresse som lager det toppmoderne, unike, slanke og aerodynamiske karosseriet til F-TYPE.
ROBOTER

ROBOTER

80 % av karosseriet til Jaguar XJ er laget av over hundre høyteknologiske roboter. Se Jaguars dedikerte roboter forme, nagle og lime Jaguar-biler før dyktige håndverkere ferdigstiller bilene.
DESIGN DIN EGEN JAGUAR

DESIGN DIN EGEN JAGUAR

Har du planer om å kjøpe en Jaguar? Denne omvisningen gir deg muligheten til å utforske hundrevis av skreddersydde elementer som gjør bilen din unik. Bruk kreativiteten din og velg blant et stort utvalg av farger og komponenter, fra hjul og felger til detaljer i trefinér, før du bestiller din skreddersydde Jaguar.

VIKTIG BESØKSINFORMASJON

ÅPNE ALLE
Hvordan bestiller jeg?
Er det noe jeg må ta med meg?
Hva er aldersgrensen?
Kan jeg parkere på fabrikken?
Når må jeg ankomme?
Kan jeg ta bilder?
Er omvisningen også tilrettelagt for funksjonshemmede?
OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I CASTLE BROMWICH

Vi ser frem til at du besøker oss, men husk at vi har begrenset antall plasser. Derfor er det viktig med forhåndsbestilling.