CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences gir entusiaster muligheten til å kjøre et bredt utvalg av klassiske Jaguar-biler på spektakulære og historiske racerbaner.

JAGUAR CLASSIC DRIVE EXPERIENCES

JAGUAR CLASSIC DRIVE EXPERIENCES

Velg blant et utvalg av Classic Experiences og la nostalgien ta overhånd. Dagpakker inkluderer en omvisning bak kulissene i vårt toppmoderne Classic Works, i tillegg til individuell banekjøring. Halvdagsopplevelsen og én times individuell banekjøring starter på vår private testbane der du kan teste våre Classic-biler!
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR

Vårt nye anlegg viser stolt frem alt Jaguar gjør og står for, og derfor er det helt naturlig at vi ønsker å vise deg det beste fra Jaguar. Classic Works Tour gir eksklusiv tilgang til den sjeldne Lightweight E‑type og XKSS, vårt XJ220 serviceområde, E-type og Reborn, samt en komplett Classic Collection. Dette er en unik omvisning som viser de rike tradisjonene fra dette historiske bilmerket, men også hvordan disse tradisjonene opprettholdes.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge er en ny og spennende racingserie for ikoniske Jaguar-modeller produsert før 1966.
CLASSIC COLLECTION

CLASSIC COLLECTION

Kjøp vår nye kolleksjon inspirert av designet, følelsene og spenningen fra den ikoniske Jaguar XKSS.

JAGUAR CLASSIC

Hos Jaguar Land Rover Classic er vi opptatt av å bevare og restaurere våre stolte motortradisjoner slik at også fremtidige generasjoner kan ha glede av disse bilene. Vi er også forpliktet til å opprette initiativer for å restaurere, vedlikeholde og bevare klassiske Jaguarer og Land Rovere for å gi disse berømte bilene en best mulig fremtid.

AUTENTISKE BILER

AUTENTISKE BILER

Vi gjenoppbygger Limited Edition Classic Jaguar-biler, inkludert Series 1 E‑type og gjenskaper originalbiler, inkludert den ikoniske Lightweight E‑type og legendariske XKSS.
EIERTJENESTER

EIERTJENESTER

Ekspertingeniørene og veteranbilspesialistene på dette anlegget leverer service, restaurering og salgshjelp for alle klassiske Jaguar-modeller uansett modellår.
ORIGINALDELER

ORIGINALDELER

Jaguar Genuine Parts leverer originaldeler fra Jaguar til tusenvis av kunder over hele verden. Høyt servicenivå og produkter av høy kvalitet er viktig for kunder som tar vare på eldre biler.
CLASSIC WORKS-ANLEGGET

CLASSIC WORKS-ANLEGGET

Vi er stolte av å presentere det nye Jaguar Land Rover Classic Works-anlegget. Vi leverer det aller beste innen restaurering ved hjelp av ekspertingeniører og spesialister på veteranbiler i toppmoderne lokaler.