<h5>OMVISNING PÅ JAGUAR-FABRIKKEN I SOLIHULL</h4>

Bli med bak kulissene på det toppmoderne produksjonsanlegget i Solihull sammen med en av våre ekspertguider, og se hva som skal til for å produsere noen av verdens mest teknologisk avanserte biler.

BESTILL EN EXPERIENCE
INTELLIGENT METALL
Jaguar er den første bilen med aluminiumsintensivt karosseri i sin klasse, noe som revolusjonerer bilens dynamikk, raffinementet og kjørekvaliteten. Hos Lode Lane kan du se bilens perfekte linjer ta form og signaturdesignet med de kraftige skuldrene over bakhjulene.
ELEGANTE ROBOTER
Se våre 627 høyteknologiske roboter forme, nagle og lime Jaguar-bilene i perfekt harmoni. Dette inkluderer den nye F-PACE med det unike lette karosseriet som er bygget fra bunnen av, ved hjelp av toppmoderne presisjonskameraer. Våre dyktige håndverkere tilpasser og ferdigstiller alle Jaguar-bilene for kunder.
DESIGN DIN EGEN
Ønsker du å kjøpe en Jaguar? Jaguar Factory Tours gir deg muligheten til å tenke kreativt, og lar deg velge mellom hundrevis av skreddersydde elementer. Interiør som hanskemykt skinn i Jet, Latté eller Brogue, trefinér i Brushed Aluminium eller Satin Fine Line Wood, ulike felger, karosserifarger og forskjellige multimediasystemer som gir bilen din et klassisk, sportslig eller moderne utseende er tilgjengelig.
VIKTIG BESØKSINFORMASJON
Hvordan bestiller jeg?

For mer informasjon om bestilling og tilgjengelighet,

ring oss på: Solihull +44 (0) 121 700 4619
Castle Bromwich +44 (0) 333 733 3003

eller e-post [email protected]
[email protected]

Begrenset antall plasser. Vennligst forhåndsbestill plass.

KJØP DIN EXPERIENCE

Er det noe jeg må ta med meg?

Omvisningen er omfattende, og vi anbefaler derfor at du tar på deg komfortable klær og sko. Vesker, ryggsekker og andre typer håndbagasje er ikke tillatt på fabrikken. Du kan trygt legge igjen dette i Jaguars besøkssenter. Vi ønsker at du ser produksjonen på nært hold under omvisningen, og derfor kan vi kreve at du bruker beskyttelsesklær for å dekke over klokker, smykker og beltespenner. Dette kan du låne av oss. Vi anbefaler derfor at du legger igjen slike ting før du går inn på fabrikken.Husk å dekke til armer og bein og bruk komfortable sko når du besøker fabrikken. Sandaler, shorts og t-skjorter er ikke tillatt på fabrikken.

Hva er aldersgrensen?

Alle over 10 år kan delta på omvisningen. Barn under 16 år må være i følge med en voksen.

Kan jeg parkere på fabrikken?

Vi tilbyr gratis parkering.

Når må jeg ankomme?

Alt som skjer på fabrikken er nøye planlagt, og husk derfor å ankomme Jaguars besøkssenter 15 minutter før slik at du kan sjekke inn og er klar til omvisningen starter.

Kan jeg ta bilder?

Bilder er kun tillatt i spesifiserte områder. Spør guiden eller verten for mer informasjon.

Er omvisningen også tilrettelagt for funksjonshemmede?

Omvisningen er tilrettelagt for funksjonshemmede. Men husk å gi oss informasjon om spesielle behov på forhånd, slik at vi kan gjennomføre alle nødvendige tiltak.

SLIK FINNER DU FREM

ADRESSE
Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

KOORDINATER TIL PARKERINGSPLASSEN – SATELLITTNAVIGASJON:
N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

FÅ VEIBESKRIVELSE

Vi ser frem til at du besøker oss, men husk at vi har begrenset antall plasser. Derfor er det viktig med forhåndsbestilling.

BESTILL EN EXPERIENCE DRIVE
Bestill Jaguar Experience og kjør klassiske Jaguar-biler.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.