INFORMASJON VEDR. COVID-19

Coronaviruset har fått, og vil fortsette å ha store påvirkninger på vårt daglige levemønster. Dette vil også påvirke norsk næringsliv, og bilbransjen som virksomhet er intet unntak. Vi i Jaguar Land Rover følger tett med på utviklingen av viruset, og kommer til å iverksette tiltak ved behov.


Vi kommer fremdeles til å holde åpent hos våre forhandlere og verksteder, slik at vi kan betjene deg som kunde. Med noe mindre kapasitet enn vanlig, er det derfor fint om du tar kontakt dersom du ikke kan komme til din avtale service-time, eller har andre spørsmål. I tillegg må vi være forberedt på at leveringssituasjonen knyttet til nye bilbestillinger kan bli noe forsinket og uoversiktelig i den nærmeste tiden. Vi ber om forståelse for det.


For at du som kunde fortsatt skal være trygg, har forhandlerne trappet opp hygienerutiner, og gjennomfører forebyggende tiltak for å hindre ytterligere spredning av viruset. Dersom du ikke føler deg frisk, setter vi pris på om du holder deg hjemme.


Ved ankomst i butikken har vi satt frem antibac-stasjoner. Bruk disse, og unngå kontakt i form av håndhilsing med våre selgere.


Husk at det fremdeles er meget viktig at du følger serviceintervallet på din bil. Vi forstår frustrasjonen av at mange per nå sitter i karantene, har hjemmekontor eller må forbli hjemme grunnet familieutfordringer. Finn din forhandler for mer informasjon rundt åpningstider, prøvekjøringer og fremtidig servicehåndtering. Vi ønsker å gjøre din hverdag litt lettere.

FINN DIN FORHANDLER

FINN DIN FORHANDLER

Finn din nærmeste Jaguar forhandler. Om du ikke har muligheten til å besøke din lokale forhandler, er våre salgsavdelinger tilgjengelige på telefon og e-post.
ONLINE BOOKING AV VERKSTEDTIME

ONLINE BOOKING AV VERKSTEDTIME

Book verkstedtime via lenken nedenfor, og fyll inn dine detaljer. Du vil deretter bli kontaktet av din valgte forhandler på mail.