Informasjon vedr. COVID-19
Informasjon vedr. COVID-19

Coronaviruset har fått, og vil fortsette å ha store påvirkninger på vårt daglige levemønster. Dette vil også påvirke norsk næringsliv, og bilbransjen som virksomhet er intet unntak. Vi i Jaguar Land Rover følger tett med på utviklingen av viruset, og kommer til å iverksette tiltak ved behov.


Vi kommer fremdeles til å holde åpent hos våre forhandlere og verksteder, slik at vi kan betjene deg som kunde. Med noe mindre kapasitet enn vanlig, er det derfor fint om du tar kontakt dersom du ikke kan komme til din avtale service-time, eller har andre spørsmål. I tillegg må vi være forberedt på at leveringssituasjonen knyttet til nye bilbestillinger kan bli noe uoversiktelig den nærmeste tiden. Vi ber om forståelse for det.

For at du som kunde fortsatt skal være trygg, har forhandlerne trappet opp hygienerutiner, og gjennomfører forebyggende tiltak for å hindre ytterligere spredning av viruset. Dersom du ikke føler deg frisk, setter vi pris på om du holder deg hjemme.


Ved ankomst i butikken har vi satt frem antibac-stasjoner. Bruk gjerne disse, og unngå kontakt i form av håndhilsing med våre selgere.


Husk at det fremdeles er meget viktig at du følger serviceintervallet på din bil. Vi forstår frustrasjonen av at mange per nå sitter i karantene, har hjemmekontor eller må forbli hjemme grunnet familieutfordringer. Finn din forhandler for mer informasjon rundt åpningstider, prøvekjøringer og fremtidig servicehåndtering. Vi ønsker å gjøre din hverdag litt lettere.

FINN DIN FORHANDLER
TILTAK HOS FORHANDLERNE
Våre Jaguar Land Rover forhandlere er opptatt av deg og din helse. Derfor har vi gjort en rekke tiltak som skal sikre alle våre kunder.
SE MER
KJØRETØYHYGIENE
Vi vasker hender, og spriter av overflater i hjemmet. Men har du tenkt på privatbilen som smittekilde?
SE MER
JAGUAR DUGNAD
Har du og din organisasjon satt i gang, eller ønsker å gjennomføre, tiltak som kan hjelpe ditt lokalsamfunn, men mangler transportmiddel?
SE MER
AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
Vi i Jaguar Land Rover har laget noen fine og hyggelige aktiviteter for både små og store.
SE MER