Innebygd teknologi | Jaguar XF | Avansert infotainmentsystem
loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

XFs intuitive teknologier gjør kjøreturen tryggere, mer underholdende og gir bedre tilkoblingsmuligheter.

bg-modelDisplay

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

INNOVASJON FRA JAGUAR

Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – XF er full av Jaguars innovative og sømløst integrerte teknologier.

INCONTROL

Nyt det nyeste innebygde infotainment-systemet og vær tilkoblet til ditt Jaguar InControl-system. InControl-systemets intelligente løsninger integreres sømløst med dine enheter, data og medier, og bidrar til å forbedre og berike eierskapet og kjøreopplevelsen.

Jaguar XF - In-Car Technology

INCONTROL TOUCH

InControl Touch infotainment-systemet er XFs senter for konnektivitet, kontroll og underholdning. Den 8” berøringsskjermen med intuitiv berøring og sveiping gir deg full kontroll over en rekke funksjoner, inkludert lyd, klimaanlegg og navigasjon. 

I tillegg til InControl Touch gir InControl Connect Pack deg muligheten til å opprette Wi-Fi Hotspot med bilens antenne. Andre funksjoner inkluderer en multifunksjon-app som lar deg koble til en monitor og samhandle med XF fra din smarttelefon*.

*Funksjonene beskrevet ovenfor kan være ekstrautstyr og kun tilgjengelig på utvalgte markeder. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon om når disse tjenestene er tilgjengelig på ditt marked.

Jaguar XF - In-Car Technology

OPPGRADER TIL INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro er tilgjengelig på XF og har 10,2” berøringsskjerm med rask responstid. InControl Touch Pro inkluderer naturlig stemmestyring, 10 GB innebygd medialagring og et helt nytt navigasjonssystem med 2D eller 3D kart, satellittvisning og en forutsigbar navigasjonsfunksjon. 

I tillegg til alle funksjonene på InControl Connect tilbyr InControl Connect Pro Pack en rekke tilleggstjenester som kun er tilgjengelig med InControl Touch Pro. Unike funksjoner som Online Routing overvåker trafikken i sanntid og sørger for at du kommer frem på kortest mulig tid*.

*Funksjonene beskrevet ovenfor kan være ekstrautstyr og kun være tilgjengelig på utvalgte markeder. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon om når disse tjenestene er tilgjengelig på ditt marked.

DUAL VIEW

Dual View er også tilgjengelig, og lar forsetepassasjer og fører se ulike Innhold på samme 10,2” skjerm. Forsetepassasjeren kan for eksempel se på en film (lytte med trådløs Surround Sound hodetelefoner) mens føreren viser navigasjonsveiledning.

HEAD-UP-DISPLAY MED LASERTEKNOLOGI

Konsentrer deg om veien med XFs Head-up Display med laserteknologi. Dette toppmoderne systemet projiserer viktig informasjon på frontruten. Den skarpe, klare, lasergenererte visningen kan sees selv i direkte sollys, og viser bilens hastighet, navigasjon, cruisekontrollvarslinger og Traffic Sign Recognition der dette er tilgjengelig.
 
Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 

VIRTUELT INSTRUMENTPANEL

XFs 12,3” HD virtuelle instrumentpanel** har et helt nytt grafisk grensesnitt med avanserte funksjoner som gjør kjøringen enda mer komfortabel. Du kan velge mellom fire forhåndsinnstilte visninger eller full 3D-kartvisning, tilpasset eget ønske.

**Leveres kun som en del av Touch Pro.
 
Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 
Jaguar XF - In-Car Technology

LYDSYSTEMER

Lydsystemene i XF er av høy kvalitet og gir en meget god musikkopplevelse. Standard Jaguar Sound System har 8 høyttalere. Oppgrader til Touch Pro for en enda bedre lytteopplevelse, og nyt et 380 W Sound System med 11 høyttalere eller velg et 825 W Surround Sound System med konsertlignende lydopplevelse fra 17 høyttalere (ekstrautstyr). Alle våre lydsystemer sørger for en rik og omsluttende lydopplevelse for både deg og passasjerene i XF


*Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger Ta kontakt med din lokale forhandler for oppdatert og markedsspesifikk informasjon.

 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev