loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

XFs intuitive teknologier gjør kjøreturen tryggere, mer underholdende og gir bedre tilkoblingsmuligheter.

bg-modelDisplay

INCONTROL

1Nyt det nyeste innebygde infotainment-systemet og vær tilkoblet til ditt Jaguar InControl-system. InControl-systemets intelligente løsninger integreres sømløst med dine enheter, data og medier, og bidrar til å forbedre og berike eierskapet og kjøreopplevelsen.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

INNOVASJON FRA JAGUAR

Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – XF er full av Jaguars innovative og sømløst integrerte teknologier.

Jaguar XF - In-Car Technology

INCONTROL TOUCH PRO

2InControl Touch Pro er tilgjengelig på XF og har 10,2” berøringsskjerm med rask responstid. InControl Touch Pro inkluderer naturlig stemmestyring, 10 GB innebygd medialagring og et helt nytt navigasjonssystem med 2D eller 3D kart, satellittvisning og en forutsigbar navigasjonsfunksjon. 

I tillegg til alle funksjonene på InControl Connect tilbyr InControl Connect Pro Pack en rekke tilleggstjenester som kun er tilgjengelig med InControl Touch Pro. Unike funksjoner som Online Routing overvåker trafikken i sanntid og sørger for at du kommer frem på kortest mulig tid*.

SMARTPHONE PACK

Vær sikkert koblet til smarttelefonenen din når du oppholder deg i bilen. Bruk biloptimaliserte app-er som Spotify®, gjennom XFs Touchscreen med en USB-forbindelse til din Apple® eller Android™ smarttelefon.

DUAL VIEW

2Dual View er også tilgjengelig, og lar forsetepassasjer og fører se ulike Innhold på samme 10,2” skjerm. Forsetepassasjeren kan for eksempel se på en film (lytte med trådløs Surround Sound hodetelefoner) mens føreren viser navigasjonsveiledning.

INNEBYGD WI-FI

Connect Pro Pack leverer et WI-FI Hotspot som bruker den kraftige antennen på XF slik at alle passasjerene har trådløs tilkobling for opptil åtte enheter med XFs WI-FI-nettverk1

HEAD-UP-DISPLAY MED LASERTEKNOLOGI

Konsentrer deg om veien med XFs Head-up Display med laserteknologi. Dette toppmoderne systemet projiserer viktig informasjon på frontruten. Den skarpe, klare, lasergenererte visningen kan sees selv i direkte sollys, og viser bilens hastighet, navigasjon, cruisekontrollvarslinger og Traffic Sign Recognition der dette er tilgjengelig.
 
Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 

VIRTUELT INSTRUMENTPANEL

XFs 12,3” HD virtuelle instrumentpanel** har et helt nytt grafisk grensesnitt med avanserte funksjoner som gjør kjøringen enda mer komfortabel. Du kan velge mellom fire forhåndsinnstilte visninger eller full 3D-kartvisning, tilpasset eget ønske.

**Leveres kun som en del av Touch Pro.
 
Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 
Jaguar XF - In-Car Technology

LYDSYSTEMER

Lydsystemene i XF er av høy kvalitet og gir en meget god musikkopplevelse. Standard Jaguar Sound System har 8 høyttalere. Oppgrader til Touch Pro for en enda bedre lytteopplevelse, og nyt et 380 W Sound System med 11 høyttalere eller velg et 825 W Surround Sound System med konsertlignende lydopplevelse fra 17 høyttalere (ekstrautstyr). Alle våre lydsystemer sørger for en rik og omsluttende lydopplevelse for både deg og passasjerene i XF

1Online-funksjonalitet og Wi-Fi-tilkobling avhenger av installasjonen av et Micro-SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Connect Pro Pack inneholder abonnementstjenester som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. InControl-funksjoner, ekstrautstyr og tilgjengelighet varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder. InControl Apps og Remote App kan lastes ned fra Apple/Play Store. Funksjonene må kun betjenes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

2Krever Navigation Pro, CD/DVD-spiller og Meridian™ Sound System/Meridian™ Surround Sound System.
3 Secure Tracker er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler.
4Krever Navigation Pro.
5Krever soldempende frontrute.