loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

XE

Den mest avanserte, effektive og raffinerte
sportssedanen fra Jaguar noensinne.

EN HELT NYDESIGNET SPORTSSEDAN

Med sitt selvsikre utseende og smidige kjøreegenskaper er XE lett gjenkjennelig som en Jaguar. Den føles som en Jaguar og den kjører som en Jaguar. XE er Jaguar på sitt aller beste.

Jaguar XE

EFFEKTIVITET OG YTELSE

XE skjærer gjennom luften med et luftmotstand på kun 0,26 Cd. Denne aerodynamiske egenskapen matches av motorkapasiteten. Ingenium 2,0 liter 300 hk turbo bensin leverer enestående kraft og dreiemoment. For enestående akselerasjon og uanstrengt forbikjøring, er maks. dreiemoment mellom 1 500-4 500 o/min.

UTFORSK MOTORTEKNOLOGI

DESIGN

DYNAMISKE PROPORSJONER

XE er et blikkfang og skiller seg fra konkurrentene med flotte proporsjoner og rene flater som er kjernen i Jaguars design.

UTFORSK EKSTERIØRET

bg-modelDisplay
Jaguar XE

XE: ET SMARTERE VALG

Med innovative og intelligente teknologier som holder driftskostnadene nede og konkurransedyktige forsikringspriser er XE et smartere valg.

BYGG DIN XE 
NCAP

EURO NCAP KLASSELEDENDE RANGERING

XE fikk 5 stjerner for sikkerhet og er offisielt den sikreste bilen i kategorien store familiebiler, og mottok prisen for «Best in Class» i Euro NCAPs prestisjefylte kåring i 2015.

For å oppnå klasseledende sikkerhetsnivåer og 5 stjerner i Euro NCAPs tester, måtte XE levere enestående kollisjonsbeskyttelse, få høye poengsummer i alle kategorier, inkludert passasjer- og fotgjengersikkerhet.

XE er utstyrt med en rekke aktive sikkerhetssystemer, inkludert autonom nødbremsing, noe som gir et enda høyere sikkerhetsnivå.

LES MER

XE SOM FIRMABIL

XE er utformet med tanke på behovene til bedrifter. Bilen har konkurransedyktige eierkostnader med CO2-utslipp fra 99 g/km, drivstofforbruk fra 3,8 l/100 km, og serviceintervaller opptil 34 000 km eller 2 år.

UTFORSK XE SOM FIRMABIL
Jaguar XE

VELG MELLOM FEM MODELLER

Finn den perfekte balansen av effektivitet, ytelse og luksus blant XE-modellene.

SAMMENLIGN XE-MODELLER
Jaguar XE

XE PRESTIGE

For luksus med et vakkert interiør bygget med de beste materialene.

Jaguar XE

XE PORTFOLIO

Kremen av XE-luksus som er både elegant og sofistikert.

Jaguar XE

XE R-SPORT

Selvsikker stil med sportslig eksteriør og sportsseter med 8-veis justering.

Jaguar XE

XE S

Ren sportslig ytelse med en utrolig 3,0 liter Supercharged V6-motor med 340 hk.

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev