loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

I-PACE CONCEPT

Vi lanserer I-PACE Concept, en forhåndsvisning av Jaguars første helelektriske 5-seters sportsbil.

bg-modelDisplay

I-PACE Concept er mer enn bare et konsept. Dette er en forhåndsvisning av vår første batteridrevne produksjonsbil der vi lanserer vår forpliktelse til å produsere elbiler som førerne vil sette stor pris på. I tillegg til å investere i toppmoderne nullutslippsteknologi, bidrar vi også til at førerne lærer mer om elbiler.

DRISTIG EKSTERIØR

Med sine dramatiske proporsjoner og elbilteknologi viderefører I-PACE Concept Jaguars særpregede design til en ny æra.

bg-modelDisplay

I-PACE CONCEPT DESIGN

 I-PACE Concept er først og fremst en ekte Jaguar og representerer en banebrytende fremtid innen elbiler.

bg-modelDisplay

DRAMATISK STYLING

«Utfordringen var å designe og bygge en elbil som er både særpreget og umiskjennelig en Jaguar – en bil som vil vise at en elbil kan være førerens bil og stimulere sansene.» 

Ian Callum, Director of Design

 

bg-modelDisplay

YTELSE OG TEKNOLOGI

 I-PACE Concept kombinerer Jaguars ytelse og legendariske raffinement du forventer fra engasjerende og spennende kjøring.

bg-modelDisplay

AVANSERT TEKNOLOGI

Teknologien er viktig i I-PACE Concept selv om den er diskret, men fokuserer full og helt på å gjøre kjøreopplevelsen optimal både for fører og passasjerer.

bg-modelDisplay

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

UTFORSK I-PACE

Bildene viser I-PACE Concept. Produksjonsbilen kan avvike i styling, detaljer og plassering av førerkontroller. Alle tall for akselerasjon, motoreffekt, hastighet, rekkevidde og lading er produsentens estimater i henhold til tilgjengelig informasjon ved publisering. Produksjonsbiler blir testet og sertifisert før lansering, og de offisielle tallene vil være tilgjengelig før kundebestilling.

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev