MERIDIAN™ AUDIO FOR JAGUAR

Musikk som matcher Jaguars nervepirrende ytelse.
MERIDIAN™ AUDIO FOR JAGUAR

EN KONSERTLIGNENDE OPPLEVELSE I DIN JAGUAR

Lytt til din favorittmusikk med krystallklar lyd og presisjon med lydsystemer fra Meridian. Innovative teknologier leverer et klart og tydelig lydbilde via bilens musikkspiller og strategisk plasserte høyttalere. TrifieldTM -teknologi og Cabin Correction, som leverer en jevnere, mer naturlig lyd, gjør at de britiske lydekspertene fra Meridian†† kan gi deg eksepsjonell definisjon, krystallklare høye toner og dyp bass.

MERIDIAN SOUND SYSTEM

MERIDIAN SOUND SYSTEM

Å kjøre en Jaguar med sofistikert lyd i kupeen er en av livets små gleder. Med opptil 14* strategisk plasserte høyttalere, 380 W og en tokanals basshøyttaler får alle passasjerene i bilen et klart og tydelig lydbilde. Det finnes to tilgjengelige versjoner, avhengig av ditt infotainmentsystem: Touch eller Touch Pro.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
MERIDIAN SURROUND-ANLEGG

MERIDIAN SURROUND-ANLEGG

For en følelse av live konsert i din Jaguar, er Meridian Surround Sound System med 825 W og Trifield-teknologi utstyrt med 20* høyttalere foran, bak og på sidene, samt en tokanals basshøyttaler. Trifield leveres eksklusivt fra Meridian, og bruker surround- og midtkanalene sammen med de venstre og høyre kanalene for å gi alle passasjerene en omsluttende lydopplevelse.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Bilde av XE Pure med Meridian Surround Sound System. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

Når du lukker øynene føles det som om du er på en live konsert. Så levende og flerdimensjonalt er Meridian Signature Sound. Verdens første innebygde Trifield-teknologi i bilen med opptil 26 høyttalere* og 1 300 W med tokanals basshøyttaler.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

MERIDIAN AUDIO – TEKNOLOGISK INNOVASJON

DIGITAL LYDBEHANDLING

DIGITAL LYDBEHANDLING

Digital Signal Processing (DSP)-teknologi er fundamentet i alle Meridian-høyttalere. Den samler alle elementer fra lydsystemet for å skape en autentisk lydopplevelse.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Meridian Cabin Correction-teknologien analyserer kupeens utforming, akustikk og resonans, og fjerner uønskede forstyrrelser. En avansert algoritme gjør at musikken gjengis nøyaktig slik artisten ville ønsket det.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Meridian Digital Dither Shaping sørger for at digital lydkonvertering gjennomføres smidig og sømløst slik at du får en enestående lydopplevelse som matcher luksusen og raffinementet i Jaguar-bilene.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Trifield leveres eksklusivt fra Meridian, og bruker surround- og midtkanalene sammen med de venstre og høyre kanalene for å skape en optimal og konsertlignende lydopplevelse i din Jaguar.

SAMARBEID

MERIDIAN OG JAGUAR

MERIDIAN OG JAGUAR

Samarbeidet mellom Meridian og Jaguar leverer det beste innen britisk luksus og raffinement. Meridian har utviklet unike teknologier som leverer en mer realistisk lydopplevelse i din Jaguar. Alle elementer er viktig – fra teknologiske innovasjoner til nøyaktig posisjonering av høyttalere i kupeen.
HISTORIEN OM MERIDIAN

HISTORIEN OM MERIDIAN

Meridian Audio ble grunnlagt i 1977 i Cambridgeshire i England, og leverer lydanlegg med avansert lydteknologi og digital lydbehandling i samarbeid med Jaguar. Meridian er et banebrytende selskap med mange innovasjoner, slik som aktive høyttalere og verdens første surround lydprosessor. Meridians lydteknologi er tilpasset det unike miljøet i alle Jaguar-modeller, slik at Jaguar-førere får en sømløs og autentisk musikkopplevelse under kjøring.