MERIDIAN™ AUDIO FOR JAGUAR

Musikk som matcher Jaguars nervepirrende ytelse.

EN KONSERTLIGNENDE OPPLEVELSE I DIN JAGUAR

Lytt til din favorittmusikk med krystallklar lyd og presisjon med lydsystemer fra Meridian. Innovative teknologier leverer et klart og tydelig lydbilde via bilens musikkspiller og strategisk plasserte høyttalere. TrifieldTM -teknologi og Cabin Correction, som leverer en jevnere, mer naturlig lyd, gjør at de britiske lydekspertene fra Meridian†† kan gi deg eksepsjonell definisjon, krystallklare høye toner og dyp bass.

MERIDIAN SOUND SYSTEM
Å kjøre en Jaguar med sofistikert lyd i kupeen er en av livets små gleder. Med opptil 14* strategisk plasserte høyttalere, 380 W og en tokanals basshøyttaler får alle passasjerene i bilen et klart og tydelig lydbilde. Det finnes to tilgjengelige versjoner, avhengig av ditt infotainmentsystem: Touch eller Touch Pro.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
SE FILMEN
yt:XNIIryNgujM
MERIDIAN SURROUND-ANLEGG
For en følelse av live konsert i din Jaguar, er Meridian Surround Sound System med 825 W og Trifield-teknologi utstyrt med 20* høyttalere foran, bak og på sidene, samt en tokanals basshøyttaler. Trifield leveres eksklusivt fra Meridian, og bruker surround- og midtkanalene sammen med de venstre og høyre kanalene for å gi alle passasjerene en omsluttende lydopplevelse.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Bilde av XE Pure med Meridian Surround Sound System. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
SE FILMEN
yt:5dxhyDOnw9o
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM
Når du lukker øynene føles det som om du er på en live konsert. Så levende og flerdimensjonalt er Meridian Signature Sound. Verdens første innebygde Trifield-teknologi i bilen med opptil 26 høyttalere* og 1 300 W med tokanals basshøyttaler.

*Antall høyttalere og watt avhenger av hvilken Jaguar-modell du velger. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
SE FILMEN
yt:5_ia80hjrUE
MERIDIAN AUDIO – TEKNOLOGISK INNOVASJON
DIGITAL LYDBEHANDLING
Digital Signal Processing (DSP)-teknologi er fundamentet i alle Meridian-høyttalere. Den samler alle elementer fra lydsystemet for å skape en autentisk lydopplevelse.
MERIDIAN CABIN CORRECTION
Meridian Cabin Correction-teknologien analyserer kupeens utforming, akustikk og resonans, og fjerner uønskede forstyrrelser. En avansert algoritme gjør at musikken gjengis nøyaktig slik artisten ville ønsket det.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
Meridian Digital Dither Shaping sørger for at digital lydkonvertering gjennomføres smidig og sømløst slik at du får en enestående lydopplevelse som matcher luksusen og raffinementet i Jaguar-bilene.
TRIFIELD<sup>†</sup>
Trifield leveres eksklusivt fra Meridian, og bruker surround- og midtkanalene sammen med de venstre og høyre kanalene for å skape en optimal og konsertlignende lydopplevelse i din Jaguar.
SAMARBEID
MERIDIAN OG JAGUAR
Samarbeidet mellom Meridian og Jaguar leverer det beste innen britisk luksus og raffinement. Meridian har utviklet unike teknologier som leverer en mer realistisk lydopplevelse i din Jaguar. Alle elementer er viktig – fra teknologiske innovasjoner til nøyaktig posisjonering av høyttalere i kupeen.
SE FILMEN
yt:7nNJgYuleFo
HISTORIEN OM MERIDIAN
Meridian Audio ble grunnlagt i 1977 i Cambridgeshire i England, og leverer lydanlegg med avansert lydteknologi og digital lydbehandling i samarbeid med Jaguar. Meridian er et banebrytende selskap med mange innovasjoner, slik som aktive høyttalere og verdens første surround lydprosessor. Meridians lydteknologi er tilpasset det unike miljøet i alle Jaguar-modeller, slik at Jaguar-førere får en sømløs og autentisk musikkopplevelse under kjøring.
SE FILMEN
yt:7nNJgYuleFo
SAMMENLIGN VÅRE BILER
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren for å designe din perfekte Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.