SUV-FAMILIEN - PACE

PACE-familien er en unik serie SUV’er med alle de legendariske Jaguar-egenskapene bygget inn i hver eneste detalj.
SUV-FAMILIEN - PACE

PACE-FAMILIEN

Joda, Jaguar er blitt noe mer enn den legendariske produsenten av verdensberømte sportsbiler. Ikke at vi fornekter våre sportslige tradisjoner, snarere tvert imot. Vi utvider dem og bygger dem inn i nye bilkonsepter.

Derfor har vi lansert PACE-familien, en unik serie SUV og Crossovere med alle de legendariske Jaguar-egenskapene bygget inn i hver eneste detalj. Vi er definitivt ikke først på banen i denne kategorien, men da vi først kom, så ga vi alt. Vi hadde bare så vidt rukket å avsløre vår nye F-PACE, så ble den kåret til både verdens beste og verdens peneste bil.
Ikke dårlig av en ”nykommer”.

Nå består PACE-familien av tre unike biler.

JAGUAR F-PACE

En luksus performance SUV og en ekte sportsbil, som utfordrer både BMW X5, Volvo XC60 og Audi Q5. F-PACE er en full-size SUV, men kjører som en fullblods sportsbil, slik du forventer når det står Jaguar i grillen. Tilgjengelig med en rekke Ingenium motoralternativer, både bensin og diesel.

Kåret til ”2017 World Car of the Year ” og ”2017 World Car Design of the Year” av 75 motorjournalister fra 24 land. F-PACE byr på en unik kombinasjon av sportslige ytelser og praktiske løsninger, akkurat det du er på jakt etter i en SUV. Den er klar for alle slags utfordringer, alle årstider og all slags føre, og alt er pakket inn i den herlige følelsen av å kjøre en ekte Jaguar.
JAGUAR F-PACE

JAGUAR E-PACE

E-PACE er en kompakt-SUV, stor nok for de fleste og med de samme unike egenskapene som ”storebror”. En spennende crossover med nok krefter og plass, samt kjøreglede i overflod. Dette er en bil i samme segment som Volvo XC40, BMW X1 og Audi Q3. Bensin eller diesel Ingenium motorer i kombinasjon med Active Driveline og Adaptive Dynamics gir kjøreopplevelsen en ny dimensjon.

E-PACE gir deg full fremkommelighet med full komfort, og bak rattet - den gode opplevelsen av stor ingeniørkunst og tradisjonsrikt håndarbeid som bare Jaguar kan by på.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR I-PACE

I-PACE er den helelektriske revolusjonen, og kanskje det siste enkelte hadde ventet seg fra Jaguar. Den representerer et kvantesprang i utviklingen av elektrisk fremdrift og vil bli en utfordring for både Mercedes-Benz EQC, Tesla Model Y og Audi e-tron. Å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen. Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Bilen akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

I-PACE er noe mer enn en elbil. Først og fremst er den en ekte Jaguar, med ny banebrytende design utvendig, innvendig og under panseret. Nytenkende, dristige luftekanaler gir bedre aerodynamikk, et luftig og luksuriøst interiør gir en bedre kjøreopplevelse, og sofistikert teknologi gir full kontroll.
JAGUAR I-PACE
SUV-FAMILIEN - PACE

ALL WHEEL DRIVE

Firehjulsdrift gir føreren økt kontroll og tillit på alle typer underlag og ved ulike værtyper. Teknologien fordeler motorkreftene til alle fire hjulene i stedet for to hjul, noe som gir økt grep. Firehjulsdrevne biler har bedre stabilitet og en mer kontrollert oppførsel uansett om det er grusdekke om sommeren, eller ved snø og is om vinteren. Funksjonen er aktiv permanent og arbeider kontinuerlig, uten behov for å kobles inn av føreren manuelt. I tillegg til at firehjulsdrift er tryggere, gir det overlegne grepet en mer forutsigbar oppførsel når kreftene utfordres ved en sporty kjørestil.