INNEBYGD TEKNOLOGI

INNEBYGD TEKNOLOGI

Sømløs tilkobling.
UTFORSK TEKNOLOGI

ELEGANSE OG TEKNOLOGI

Med Jaguars infotainmentsystem, Touch Pro, er du sømløst koblet til resten av verden. Med 10” berøringsskjerm som standard kan du enkelt zoome og sveipe for audiovisuelle opplevelser.

SETT DEG BAK RATTET

Enkelt og intuitivt. Velg å vise et 3D-kart eller et informasjonspanel med kjøreinformasjon og navigasjonsoppdateringer, og se hva som spilles av på det høyoppløselige 12,3” interaktive førerdisplayet.
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY
ONLINE MEDIA
CONNECTED NAVIGATION PRO

TILKOBLING

SMARTE VALG

SMARTE VALG

Vi leverer en smartere og tryggere måte å bruke din smarttelefonen i bilen. Vi gjør det enklere å søke i musikkbiblioteket og spille av favorittmusikken din med Apple CarPlay®. Eller du kan bruke tilsvarende sømløs integrering med Android Auto™.
REMOTE ACCESS

REMOTE ACCESS

Samhandle med din F-TYPE, uansett hvor du befinner deg. Jaguar Remote App lar deg sjekke drivstoffnivået, finne bilen og gir deg praktisk tilgang til låser, lys og klimaanlegg.
PROBLEMFRI HVERDAG

PROBLEMFRI HVERDAG

Hvis du skulle bli utsatt for tyveri vil Secure Tracker (ekstrautstyr) signalisere hvor din F-TYPE befinner seg, og varsle myndighetene umiddelbart slik at du får bilen tilbake så raskt som mulig.
DIN KJØREOPPLEVELSE. DIN MUSIKK.

DIN KJØREOPPLEVELSE. DIN MUSIKK.

Det rike lydbildet i F-TYPE leveres av de britiske lydspesialistene MeridianTM. Disse toppmoderne lydanleggene er utviklet med presise, digitale teknologier og er skreddersydd for sømløs integrering i bilens luksuriøse interiør.
UTFORSK MERIDIAN

VELG DIN F-TYPE

Det finnes ikke et galt svar når du skal velge din perfekte F-TYPE. Med et utvalg av flere modeller, inkludert den nye F-TYPE R-Dynamic Black,
kan du velge en Cabriolet eller Coupé som passer deg best.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.