loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
Jaguar XE

ELEKTRISK YTELSE

Spennende kraft og ytelse fra Jaguar med nullutslipp – alt du forventer fra en helelektrisk performance-SUV.

I over 80 år har Jaguar laget biler som stimulerer sansene. Elektrisk ytelse endrer ikke dette, men skaper heller flere muligheter for å skape den spennende kjøreopplevelsen vi er kjent for.

JAGUAR DYNAMIKK

Motoren i I- PACE leverer 400 hk og 696 Nm umiddelbart dreiemoment, og 500Nm på drivlinjen 320 hk.
Med innebygd All Wheel Drive kan I-PACE EV400 akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder, og 320 hk på 6,4 sekunder.

bg-modelDisplay

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPPLEVES

Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon, som kun kan oppleves bak rattet.

Derfor oppfordrer vi deg til å booke en prøvekjøring.


BATTERI

90 kWh-batteriet i I-PACE er utviklet for lang levetid og støtter lengre perioder med maks. kraft. Batteriplasseringen ved hjulbuen gir bilen lavt tyngdepunkt og naturlig dynamikk, noe som gjør I-PACE til førerens bil.

MOTORER

I-PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer integrert i fram- og bakakslene. Disse motorene leverer 400 hk og 696Nm umiddelbart dreiemoment, og 300 hk leverer 500Nm. Med innebygd All Wheel Drive kan I-PACE 400 hk akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder, og 320 hk på 6,4 sekunder.

GIRKASSEN

I-PACE er ikke utstyrt med vanlig girkasse. Alt handler om enkelhet. JaguarDrive leverer bærekraftig akselerasjon fra 0–12 000 o/min uten forsinkelser, girskift og avbrytelser.


AKTIV LUFTFJÆRING

Reduserer avstanden mellom bilen og veien for å skape bedre aerodynamisk ytelse og rekkevidde. Aktiv luftfjæring senker bilen automatisk med 10 mm i hastigheter over 105 km/t. Leveres som ekstrautstyr på I-PACE.

CONFIGURABLE DYNAMICS

Hvis bilen er utstyrt med Adaptive Dynamics lar Configurable Dynamics-systemet deg regulere gassresponsen, rattbelastningen og demperstivheten på I PACE etter egne preferanser. Velg Dynamic Mode for å optimalisere de sportslige egenskapene til I-PACE.

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics leverer både presis dynamikk og luksuriøs kjørekomfort ved å overvåke bilens bevegelser opptil 500 ganger i sekundet. Systemet analyserer akselerasjon, styring, gass- og bremsepedal samt justerer de elektronisk styrte demperne konstant for å optimalisere opphengsinnstillingene, og gir dermed optimal balanse mellom komfort, raffinement og smidighet til enhver tid.

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Leverer kontrollert, uavhengig bremsing på de individuelle, innvendige for- og bakhjulene for å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene. Under de fleste forhold brukes bremsetrykket på det innvendige bakhjulet ettersom dette optimaliserer kjøreegenskapene i skarpe svinger, mens det innvendige framhjulet bremses for bedre effektivitet og raffinement.

FIREHJULSDRIFT (AWD)

I-PACE leverer gode kjøreegenskaper under alle vei- og værforhold.
Kraften og responsen er umiddelbar, og elmotorene tilpasser seg
uavhengig etter førerens bevegelser, underlag og tilgjengelig veigrep.

NYSGJERRIG PÅ MER?

Meld deg på vårt Jaguar I-PACE nyhetsbrev og få siste nytt om I-PACE, kampanjer, events og mye mer.

Bli litt mer elektrisk fra i dag.


ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Adaptive Surface Response (AdSR) er et eksempel på vår overlegne ekspertise innen All Wheel Drive-systemer, og brukes til konstant overvåking av bilens omgivelser og justering av motor- og bremseinnstillingene. AdSR-systemet fungerer ved alle hastigheter for å hjelpe deg på utfordrende underlag.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All-Surface Progress Control er et toppmoderne system som lar deg stille inn og opprettholde jevn hastighet under utfordrende forhold som glatte veier. Systemet fungerer mellom 3,6 km/t og 30 km/t slik at du kan konsentrere deg om veien foran.

ENHANCED BRAKE REGENERATION

For maksimal rekkevidde er I PACE utstyrt med et Enhanced Brake Regeneration-system som gjenvinner nesten all bremseenergi. Når du løfter foten fra gasspedalen leverer systemet regenerativ bremsing og reduserer farten gradvis på I-PACE, samtidig som det genereres kraft til batteriet og dermed opprettholder rekkevidden.

LOW TRACTION LAUNCH

Low Traction Launch optimaliserer trekkraften fra stillestående på glatte underlag som vått gress, snø og is. Systemet forblir aktivt inntil bilen når 30 km/t, og deretter vil I-PACE returnere sømløst til valgt kjøremodus.

BREMSING I TETT TRAFIKK

Å kjøre i tett trafikk er enkelt. Via berøringsskjermen i I-PACE kan du heve nivået på regenerativ bremsing. Den korresponderende økningen i nedbremsingen betyr at tomgangskjøring i trafikken gir bedre kontroll over bilens hastighet hvis kun gasspedalen brukes.

ACTIVE VANES

For å få optimal balanse mellom kjøling og aerodynamikk, åpnes Active Vanes når batteriet må avkjøles og lukkes deretter for å gjenopprette jevn luftstrøm.

VARMEPUMPE

Den effektive varmepumpen i I-PACE genererer varme fra luften utenfor, og elektroniske komponenter på bilen.


Varmen overføres til kupeen via varme- og ventilasjonssystemet, noe som reduserer energiforbruket fra batteriet og optimaliserer rekkevidden.

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BYGG DIN I-PACE EV320

Nå har du muligheten til å bygge din nye Jaguar I-PACE EV320.

Velg ønsket kampanjemodell, farge på bilen og mellom et utvalg av norskmontert ekstrautstyr.

(Vinterhjul er ikke inkludert i kampanjemodellene).


BE OM TILBUD

Ønsker du å motta tilbud på Jaguar I-PACE?

Vi kontakter deg og sender deg et tilbud.KONTAKT FORHANDLER

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.