Jaguar I-PACE | Ladestasjoner og rekkevidde | Jaguar
loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

FREMTIDENS BILEIERSKAP

I-PACE har en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen*. Dette er mulig med de høyteknologiske litium-ion-batteriene med en kapasitet på 90 kWh. Neste generasjon elbilteknologi og vår lidenskap for design kombineres for å levere en unik nullutslippsbil fra Jaguar. 

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD BEREGN REKKEVIDDE

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

 

REN, PRAKTISK OG PROBLEMFRI

Batteriet i I-PACE lades via bilens ladekontakt som er diskret plassert bak hjulbuen foran. Du kan trygt forlate din I-PACE når den lader. Bilen vil automatisk stoppe ladeprosessen når batteriet er fulladet. Det er også trygt å lade bilen i regn eller snøvær ettersom bilen er utstyrt med et lukket ladesystem.

HJEMMELADING

For optimal lading hjemme, kan du installere en godkjent Jaguar veggboks*. I-PACE er utstyrt med en 7,4 kW enfaset, innebygd AC-lader** som kan fullade bilen over natten. Hvis du bruker en vanlig stikkontakt, kan ladetiden være lenger enn med en veggboks, men er allikevel tilstrekkelig for en gjennomsnittlig daglig pendling hvis bilen lades over natten. Industrikontakter (eller oppgraderte stikkontakter) kan lade bilen med en rekkevidde opptil 34 km per time. 

*Jaguar har et autorisert partnerskap om lading infrastruktur på alle markeder der I-PACE er tilgjengelig. Våre infrastrukturpartnere er tilgjengelig for å gi deg råd og tips om de beste løsningene for deg. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon. 
**7,4 kW strømforsyning er tilgjengelig i de fleste land.

 

OFFENTLIG LADING

Den beste måten å hurtiglade batteriet for lange kjøreturer er DC-ladere – en vanlig 50 kW lader kan lade batteriet fra 20% -  80% innen 90min *. Den offentlige ladeinfrastrukturen er i sterk vekst, og derfor er I-PACE utstyrt for å tåle DC-ladere opptil 100 kW. Offentlige AC-ladere kan være utstyrt med en forskjellig effekter, avhengig av tjenesteleverandøren. Du kan også finne praktiske ladepunkter på steder du kanskje vil oppholde deg i noen timer eller overnatte, inkludert lokale kjøpesentre, hoteller og treningsstudioer. Da er det bare å parkere og koble til din I-PACE. 

Jaguar har autorisert offentlig ladesamarbeid på alle markeder der I-PACE er tilgjengelig. 
*En DC-hurtiglader leverer store mengder energi på kort tid. Ladehastigheten reduseres når batteriet når full kapasitet, og derfor er det i mange tilfeller raskere å lade opptil 80 % av full kapasitet eller for å få litt lengre rekkevidde.

 

LADEKABLER

STANDARD LADEKABEL

Denne ladekabelen (Mode 2 universal ladekabel*) følger med I-PACE slik at du kan lade bilen fra et vanlig strømuttak. Be din Jaguar-forhandler om mer informasjon om bruk av I-PACE i andre land.

*Utseende på ladekabler kan variere fra bilde

LADEKABEL FOR OFFENTLIGE LADESTASJONER

Ladekabelen for offentlige ladestasjoner (kjent som Mode 3 ladekabel) kobler I-PACE til standard AC offentlige ladepunkter. Denne kabelen kan også brukes med en veggboks til hjemmebruk. Offentlige DC hurtigladepunkter har en tether-kabel slik at du slipper ha ha med din egen. Be din Jaguar-forhandler om mer informasjon om lokale og nasjonale offentlige ladenettverk. 

Ladekabel for offentlig lading (Mode 3 ladekabel) medfølger som standard på I-PACE-modeller som selges i Europa.

 

VEGGBOKS TIL HJEMMEBRUK – INSTALLASJON

Våre godkjente veggboksleverandører og montører vil sørge for at alt arbeid utføres i henhold til de høyeste standardene.
Den robuste veggboksen kan monteres i oppkjørselen, garasjen eller på et annet praktisk sted hjemme hos deg. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

 

FINN EN FORHANDLER 

bg-modelDisplay
jipace19mycgi01031842-resize-1024x842

OPPRETTHOLDE REKKEVIDDEN

I-PACE  er utstyrt med teknologi som opprettholder rekkevidden og beskytter bilens batteri. Med forvarming/forkjøling kan du for eksempel varme opp eller kjøle ned kupeen mens I-PACE lader, og strømmen som brukes vil trekkes fra strømforsyningen, og ikke batteriet.

UTFORSK YTELSE

ECO-MODUS

Eco-modus bidrar til å opprettholde rekkevidden til I-PACE ved å redusere energiforbruk og oppmuntre til en mer effektiv kjørestil. Denne modusen gjør også smarte endringer av kupétemperaturen, luftsirkulasjonen og en rekke andre av bilens funksjoner. Du kan overstyre disse endringene ved vanlig bruk av hver funksjon eller via menyinnstillingene.

BESTILL PRØVEKJØRING

BE OM TILBUD

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

Ytelsesdata gjelder ikke for modeller som selges i Kina. 

Offisielle tall fra EU-test fra produksjonstester under EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø. 

 

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev