loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
Jaguar XE

REKKEVIDDE OG LADING

I-PACE har en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen*. Dette er mulig med de høyteknologiske litium-ion-batteriene med en kapasitet på 90 kWh.

AVANSERT TEKNOLOGI & BÆREKRAFTIG KJØRING

Vår lidenskap for design og vår elektriske teknologi kombineres for å levere en unik nullutslipp bil fra Jaguar. I-PACE har en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen*. I kombinasjon med et høyteknologisk 90 kWh litium-ion-batteri og luftmotstand på 0,29 Cd.

VISSTE DU AT?

Velg en kategori for å finne ut hvordan den påvirker rekkevidden.

REN, PRAKTISK OG PROBLEMFRI

Batteriet i I-PACE lades via bilens ladekontakt som er diskret plassert bak hjulbuen foran. Du kan trygt forlate din I-PACE når den lader. Bilen vil automatisk stoppe ladeprosessen når batteriet er fulladet. Det er også trygt å lade bilen i regn eller snøvær ettersom bilen er utstyrt med et lukket ladesystem.

HJEMMELADING

For optimal hjemmelading kan du installere en veggboks som er anbefalt av Jaguar og bruke Mode 3-ladekabel. I PACE er utstyrt med en 11 kW 3-fas, innebygd AC-lader som kan fullade bilen over natten, og levere en rekkevidde på opptil 65 km per time. Mode 2-ladekabel medfølger også, og kan brukes med vanlig stikkontakt. Hvis du bruker en vanlig stikkontakt, kan ladetiden være lenger enn med en veggboks (opptil 11 km rekkevidde per time), men er allikevel tilstrekkelig for en gjennomsnittlig daglig pendling på 60 km, hvis bilen lades over natten.

OFFENTLIG LADING

I-PACE leveres med en Mode 3-kabel som kan brukes til AC-lading på offentlige ladepunkter. Dette er standard i de fleste land. Det er enkelt å finne offentlige AC-ladepunkter med Jaguar Remote App eller via navigasjonssystemet. En vanlig 50 kW lader kan levere en rekkevidde på opptil 270 km per time. DC-hurtigladere med tether-kabel blir stadig mer vanlig, etterhvert som den offentlige lade-infrastrukturen utvikles. I-PACE er utstyrt for å tåle 100 kW DC-ladere via tether-kabel.

BRUK FOR HJELP?

Har du spørsmål om I-PACE, lading, rekkevidde eller annet? Våre I-PACE eksperter står klare til å hjelpe deg.

I-PACE REKKEVIDDEKALKULATOR

Se hvordan Jaguar I-PACE sømløst passer inn i din livsstil ved å justere parameterne nedenfor.

X590_19MY_210_DX
411 km
OPPNÅDD REKKEVIDDE MED EN FULLADET I-PACE
Juster parameterne nedenfor

KJØREPROFIL

Bykjøring: Kjøring foregår stort sett i og rundt byen med en gjennomsnittshastighet på 27 km/t. 

INNVENDIG TEMPERATUR

FELGSTØRRELSE

TEMPERATUR UTENDØRS: 20

-10
40

Elektrisk rekkevidde: opptil 470 km WLTP. Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. 

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPPLEVES

Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon, som kun kan oppleves bak rattet.

Derfor oppfordrer vi deg til å booke en prøvekjøring.


HJEMME LADEKABEL

Du kan lade din I-PACE via en vanlig stikkontakt eller bruke universaladapter til å plugge inn en blå og rød Commando-kontakt for å lade batteriet på samme tid som en veggboks. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon og bruk av I-PACE i utlandet.

LADEKABEL FOR OFFENTLIG LADESSTASJON

Ladekabelen for offentlige ladestasjoner (kjent som Mode 3 ladekabel) kobler I-PACE til standard AC, offentlige ladepunkter. Denne kabelen kan også brukes med en veggboks til hjemmebruk. Offentlige DC hurtigladepunkter har en tether-kabel slik at du slipper å ha med din egen. Spør din Jaguar-forhandler om mer informasjon om lokale og nasjonale offentlige ladenettverk.

DEFA HJEMMELADING

Med hjemmelading av din I-PACE, vil hverdagen med elbil bli enklere. Lad over natten og ha fulladet bil når du starter dagen din.
VEGGBOKS TIL HJEMMEBRUK – INSTALLASJON

Våre anbefalte veggboksleverandører og montører sørger for at alt arbeid utføres i henhold til de høyeste standardene. Den robuste veggboksen kan monteres i oppkjørselen, garasjen eller på et annet praktisk sted hjemme hos deg. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

FINN EN FORHANDLER

OPTIMALSERING AV REKKEVIDDE

I-PACE er utstyrt med teknologi som opprettholder rekkevidden og beskytter bilens batteri. Med forvarming/forkjøling kan du for eksempel varme opp eller kjøle ned kupeen mens I-PACE lader, og strømmen som brukes trekkes fra strømforsyningen, og ikke batteriet.


UTFORSK YTELSE

I-PACE VS. DIESEL ELLER BENSIN

77%* sier at den viktigste grunnen til å bytte til elbil er lave drivstoffkostnader ved hjemmelading. Ved å skifte til elbil oppnår du en økonomisk fordel, samtidig som du tar et aktivt miljøvalg. Vi har regnet ut hva forbruk vil være på en Jaguar I-PACE, sammenlignet med diesel eller bensin. 

I tabellen nedenfor har vi tatt utgangspunkt i kjørelengde på 15.000 km per år. 

I-PACE Dieselbil Bensinbil
Pris pr. kWh 1,30 NOK
Dieselpris pr. liter 14,85
Bensinpris pr. liter 15,06
Forbruk 20-25 kWh/100 km 0,65 liter pr. mil 0,8 liter pr. mil
Pris per år 3.900-4.875 NOK 14.475 NOK** 18.075 NOK**

Snu mobilen horisontalt for å se hele tabellen. 

*Tall er hentet fra undersøkelse fra den Norske Elbilforening 2017.

**Vi legger til grunn at en gjennomsnittlig bensinbil bruker 0,8 liter pr. mil med en kostnad/100 km på 120,50 NOK. En dieselbil bruker typisk 20 prosent mindre drivstoff og med et gjennomsnitt på 0,65 liter pr. mil, gir dette en kostnad/100 km på 96,50 NOK.

 

ECO-MODUS

Eco-modus bidrar til å opprettholde rekkevidden til I‑PACE ved å redusere energiforbruk og gir en mer effektiv kjørestil. I tillegg gjør Eco-modus små endringer av kupétemperaturen, luftsirkulasjonen og en rekke andre funksjoner. Du kan overstyre disse endringene ved vanlig bruk av hver funksjon eller via menyinnstillingene.

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BE OM TILBUD

Ønsker du å motta tilbud på Jaguar I-PACE?

Vi kontakter deg og sender deg et tilbud.KONTAKT FORHANDLER

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.1. Jaguar har et nettverk av anbefalte leverandører av ladeutstyr på alle tilgjengelige I PACE markeder. Våre forhandlere og leverandører hjelper deg med de beste ladeløsningene. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon.

2. Jaguar har et nettverk av offentlige ladeleverandører i alle tilgjengelige I-PACE-markeder, og du kan velge mellom en rekke tariffer avhengig av hvor ofte du bruker de tilgjengelige ladepunktene. En DC lader leverer stor mengde energi på kort tid. Ladehastigheten kan avta når batteriet når full kapasitet, slik at kundene kan velge å lade hurtig til 80% kapasitet eller bare for å få litt ekstra rekkevidde.

*WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. Offisielle tall fra EU-test fra produksjon testes under EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.

Ytelsesdata gjelder ikke for modeller som selges i Kina.