loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

REKKEVIDDE OG LADING

I-PACE har en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen*. Dette er mulig med de høyteknologiske litium-ion-batteriene med en kapasitet på 90 kWh.


BESTILL PRØVEKJØRING

bg-modelDisplay

I-PACE REKKEVIDDEKALKULATOR

Se hvordan Jaguar I-PACE sømløst passer inn i din livsstil ved å justere parameterne nedenfor.

X590_19MY_210_DX
411 km
OPPNÅDD REKKEVIDDE MED EN FULLADET I-PACE
Juster parameterne nedenfor

KJØREPROFIL

Bykjøring: Kjøring foregår stort sett i og rundt byen med en gjennomsnittshastighet på 27 km/t. 

INNVENDIG TEMPERATUR

FELGSTØRRELSE

TEMPERATUR UTENDØRS: 20

-10
40

Elektrisk rekkevidde: opptil 470 km WLTP. Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. 

HJEMMELADING

Når du lader I-PACE hjemme kan du enten lade med en hjemmeladeboks, eller ved å bruke vanlig stikkontakt. Lading via ladeboks er en sikrere, raskere og enklere måte å lade en elbil på hjemme.

 


OFFENTLIG LADING

Å lade I-PACE på offentlige ladestasjoner er naturligvis enda et alternativ. Kjøper du ny I-PACE fra autorisert forhandler, får du første års medlemskap i Norsk Elbilforeningen gratis. I velkomstmappen får du en ladebrikke som gir enkel tilgang til ladestasjoner i hele landet. Med Elbilforeningens ladeapp, kan du planlegge kjøreruten og se hvor du kan hurtiglade I-PACE på veien eller i nærheten av jobb.

Les mer om Norsk Elbilforening

OPPRETTHOLD REKKEVIDDEN

I-PACE  er utstyrt med teknologi som opprettholder rekkevidden og beskytter bilens batteri. Med forvarming/kjøling kan du for eksempel varme opp eller kjøle ned kupeen mens I-PACE lader, og strømmen som brukes vil trekkes fra strømforsyningen, og ikke batteriet. 

Eco-modus bidrar til å opprettholde rekkevidden til I-PACE ved å redusere energiforbruk og oppmuntre til en mer effektiv kjørestil. Denne modusen gjør også smarte endringer av kupétemperaturen, luftsirkulasjonen og en rekke andre av bilens funksjoner. Du kan overstyre disse endringene ved vanlig bruk av hver funksjon eller via menyinnstillingene.

Hva påvirker rekkevidden? Beregn rekkevidden ut i fra kjørestil, temperatur, felgstørrelse, eller les mer om ytelsen til I-PACE:   

 


UTFORSK YTELSE

I-PACE VS. DIESEL ELLER BENSIN

77%* sier at den viktigste grunnen til å bytte til elbil er lave drivstoffkostnader ved hjemmelading. Ved å skifte til elbil oppnår du en økonomisk fordel, samtidig som du tar et aktivt miljøvalg. Vi har regnet ut hva forbruk vil være på en Jaguar I-PACE, sammenlignet med diesel eller bensin. 

I tabellen nedenfor har vi tatt utgangspunkt i kjørelengde på 15.000 km per år. 

I-PACE Dieselbil Bensinbil
Pris pr. kWh 1,30 NOK
Dieselpris pr. liter 14,85
Bensinpris pr. liter 15,06
Forbruk 20-25 kWh/100 km 0,65 liter pr. mil 0,8 liter pr. mil
Pris per år 3.900-4.875 NOK 14.475 NOK** 18.075 NOK**

Snu mobilen horisontalt for å se hele tabellen. 

*Tall er hentet fra undersøkelse fra den Norske Elbilforening 2017.

**Vi legger til grunn at en gjennomsnittlig bensinbil bruker 0,8 liter pr. mil med en kostnad/100 km på 120,50 NOK. En dieselbil bruker typisk 20 prosent mindre drivstoff og med et gjennomsnitt på 0,65 liter pr. mil, gir dette en kostnad/100 km på 96,50 NOK.

 

REN, PRAKTISK OG PROBLEMFRI

Norge er foreløpig det nærmeste man kommer et drømmeland for elbilister. Som elbilist nyter du fordelen av en rekke spesialordninger som utelukkende er innført for å oppfordre til økt kjøp og bruk av elbil.

Dette er noen av de viktigste:
• Du betaler ikke avgifter på nybilkjøpet
• Du betaler en symbolsk årsavgift og slipper å betale bompenger*
• Du parkerer gratis på kommunale plasser og kan kjøre i kollektivfelt
• Strøm er billig i forhold til bensin og diesel, og mange kommunale ladepunkter er fremdeles gratis å bruke

I lys av alt dette er Jaguar I-PACE den perfekte bilen for deg som ønsker en ekte sportsbil med eventyrlige ytelser og kjøreegenskaper i en klasse for seg selv. 400 hk, AWD og et dreiemoment på 696 Nm tar deg fra 0 – 100 på 4,8 sekunder. Dette er en bil som må oppleves.
 
*Fra juni 2019 kan det forekomme en bomavgift på opptil 8 kr per passering for elbiler i Oslo-Akershus området. 

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. Offisielle tall fra EU-test fra produksjonstester under EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.