REKKEVIDDE

Finn ut hvor langt du kan kjøre på en full lading.

Med en rekkevidde opptil 470 km vil én ukentlig lading av Jaguar I-PACE være tilstrekkelig for de fleste førere.

Her er alt du trenger å vite om optimalisering av rekkevidden og få mest mulig ut av hver lading.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACE REKKEVIDDEKALKULATOR
I en elbil er batteriet den eneste energikilden. Dette gjør at kjørestil, funksjonene du bruker og forholdene du kjører i vil påvirke rekkevidden. Juster innstillingene nedenfor for å se hvordan de påvirker rekkevidden under reelle forhold.
km
REKKEVIDDE PÅ ÉN LADING
JUSTER INNSTILLINGENE NEDENFOR
KJØREPROFIL:
Bykjøring
Bykjøring: Det meste av kjøringen din er i og rundt bysonen med en gjennomsnittlig hastighet på 27 km/t.
Motorvei: Det meste av kjøringen din er på motorveien med en gjennomsnittlig hastighet på 92 km/t.
Kombinert: Pendlingen din til og fra jobb involverer kombinert kjøring på motorvei og i byen, med en gjennomsnittlig hastighet på 47 km/t.
Motorvei
Kombinert
INNEKLIMA:
Klimaanlegg/varmeapparat
FELGDIMENSJONER:
18"
20"
22"
UTETEMPERATUR:
OPTIMALISER REKKEVIDDEN

Velg en kategori for å se hvordan den bidrar til å optimalisere rekkevidden til din Jaguar I‑PACE.

REGENERATIVT BREMSESYSTEM
REGENERATIVT BREMSESYSTEM

Når du løfter foten fra gasspedalen i Jaguar I-PACE, aktiveres et intelligent regenerativt bremsesystem. Dette systemet sørger for myk og komfortabel bremsing av bilen, og konverterer samtidig den genererte energien for å optimalisere rekkevidden.

KJØRESTIL
KJØRESTIL

Det som påvirker rekkevidden i størst grad er føreren. Kjøring i jevn hastighet i stedet for hyppig akselerasjon bidrar til at elbilen opprettholder rekkevidden. Dette kan også redusere behovet for kraftig nedbremsing som forbruker mer energi enn myk bremsing.

FORVARMING/FORKJØLING
FORVARMING/FORKJØLING

Ekstremt lave og høye temperaturer påvirker hvor godt batteriet kan opprettholde ladenivået. Å koble bilen til en ladekilde vil forvarme/forkjøle batteriet til optimal temperatur når bilen er oppladet. Dette bidrar til optimal rekkevidde og ytelse før kjøring.

ECO MODE
ECO MODE

I tillegg foretar Eco Mode små endringer i kupétemperaturen, luftsirkulasjonen og en rekke andre funksjoner. Du kan overstyre disse endringene ved vanlig bruk av hver funksjon eller via menyinnstillingene.

ET BATTERI FOR LANG REKKEVIDDE

Jaguar I-PACE er utstyrt med et kraftig 90 kWh-litiumionbatteri med høy batteritetthet og overlegen varmestyring. Dette er den perfekte kombinasjonen for å optimalisere rekkevidde, ytelse og effektivitet selv under ekstreme temperaturforhold.

FORDELENE MED Å KJØRE JAGUAR I‑PACE

Vår GO I-PACE smarttelefonapp1 sporer automatisk reisene dine og gir deg informasjon og nøkkeltall som om du kjører Jaguar I‑PACE. Se reisene dine på kartet, se antatt rekkevidde, hvor de nærmeste ladepunktene befinner seg og få et estimat av kostnadsbesparelser.

LAST NED GO I-PACE
LES MER OM ELEKTRIFISERING
HJEMMELADING
Å lade elbilen hjemme er mest praktisk for å starte dagen med fulladet batteri.
LES MER
OFFENTLIG LADING
Å lade elbilen når du ikke er hjemme blir stadig enklere takket være stadig flere offentlige ladepunkter.
LES MER

*WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO₂-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning.


Reelle tall kan variere. Energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, og hva slags felger, hjul og tilbehør bilen er utstyrt med.


1Kun kompatible smarttelefoner