ELBILER FOR FLEET & BUSINESS

ELBILER FOR FLEET & BUSINESS

Lad opp virksomheten med betydelige kostnadsbesparelser og bærekraftige løsninger.

Elektrifiserte Jaguar-biler kan gi virksomheten din et løft. Nullutslipp, reduserte driftskostnader og betydelige statlige insentiver er bare noen av grunnene til å delta i den elektriske revolusjonen.

REDUSERTE SKATTER/AVGIFTER PÅ FIRMABIL

Elbiler er vanligvis gjenstand for lavere skatter/avgifter enn bensin- eller dieselbiler. Bilkostnadene er også fradragsberettiget.
REDUSERTE SKATTER/AVGIFTER PÅ FIRMABIL
NULLUTSLIPP

NULLUTSLIPP

Jaguars elbiler – og Plug-in Hybrid når du kjører i full elbilmodus – oppnår maks effekt med nullutslipp. Dette kan bidra til å redusere firmaets miljøpåvirkning og viser samtidig at du er forpliktet til å drive en bærekraftig virksomhet.
LAVERE SÆRAVGIFTER OG REGISTRERINGSAVGIFTER

LAVERE SÆRAVGIFTER OG REGISTRERINGSAVGIFTER

Elbiler betaler lave særavgifter og kan i enkelte tilfeller være helt fritatt for særavgifter. I land der bilskilt kjøpes i tillegg til bilen eller fås gjennom loddtrekning, kan elbiler dra nytte av lavere kostnader og muligens unngå hele kjøretøyregistreringslotteriet.
LAVERE SERVICEKOSTNADER

LAVERE SERVICEKOSTNADER

Du får også lavere servicekostnader ettersom helelektriske drivlinjer har færre bevegelige deler enn en bensin- eller dieselmotor i tillegg til at regenerativ bremsing er mer skånsomt for bremser og dekk.
SUBSIDIERTE PRISER PÅ LADEUTSTYR

SUBSIDIERTE PRISER PÅ LADEUTSTYR

I mange land tilbyr staten subsidierte priser på ladeutstyr, noe som reduserer både innkjøps- og installasjonskostnader både for arbeidsplassen og kommunale ladepunkter.
KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

I enkelte byer har elbiler tillatelse til å kjøre i kollektivfelt. De er også fritatt for rushtidsavgift, parkeringsavgift og kan kjøre i lavutslippssoner.
DRIVSTOFFBESPARELSER

DRIVSTOFFBESPARELSER

Elbiler og Plug-in Hybrid er billigere å kjøre til daglig ettersom strømkostnadene vanligvis er lavere per kilometer enn bensin- eller dieselbiler. Førere kan også spare enda mer ved å bruke en hjemmelader for lading over natten med lavere strømpris.

OVERGANGEN TIL ELEKTRIFISERTE BILER HAR ALDRI VÆRT ENKLERE

Ta kontakt med vårt dedikerte team som vil hjelpe deg med virksomhetens overgang til elektrifisering.

JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

Opplev elektrifiserende ytelse fra Jaguar med vårt utvalg av elbiler og hybridbiler.
JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

Jaguar Land Rover Limited forsøker hele tiden å forbedre spesifikasjoner, design og produksjon av sine biler, deler og tilbehør, og vi forbeholder oss retten til å endre disse uten forvarsel.