JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

Finn den perfekte kombinasjonen av ytelse og effektivitet.

Vårt utvalg av helelektriske biler og hybridbiler er et nytt og modig uttrykk for legendarisk ytelse og intelligent teknologi med et vakkert og progressivt design.

ELBILER

JAGUAR I-PACE

Vår første helelektriske SUV, Jaguar I-PACE, kombinerer design i verdensklasse med sportsbilytelse fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder. Og det gjør den nesten lydløst med null utslipp.
JAGUAR I-PACE

PLUG-IN HYBRID

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Vår luksuriøse performance-SUV tilbyr en spennende kombinasjon av Plug-in Hybrid-effektivitet, praktiske funksjoner, dramatisk design og sportslige kjøreegenskaper.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Alle fordelene med en Plug-in Hybrid og gleden ved å kjøre en kompakt-SUV. Jaguar E-PACE er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper.

MILDE HYBRIDER (MHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Mild hybridteknologi møter luksuriøs ytelse. Jaguar F‑PACE er en spennende kombinasjon av praktiske funksjoner, dynamiske kjøreegenskaper og dramatisk design.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Vår første kompakt-SUV er den perfekte blandingen av smidigheten til en sportsbil og drivstoffeffektivitet med tøffe designdetaljer og effektiv hybridteknologi.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Mild hybridteknologi gir vår mest avanserte og effektive sportssedan enda mer raffinement og høyere ytelse.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Den luksuriøse sedanen med særpreget design og dynamisk kjøring. Leveres nå med mild hybridteknologi for enda bedre effektivitet under kjøring.

Jaguar Land Rover Limited forsøker hele tiden å forbedre spesifikasjoner, design og produksjon av sine biler, deler og tilbehør, og vi forbeholder oss retten til å endre disse uten forvarsel.