FORKLARING AV ELBILER

FORKLARING AV ELBILER

Elektrifiserende ytelse. Nullutslipp.

JAGUAR ELBILER

Vår sofistikerte, helelektriske Jaguar I-PACE er en spennende kombinasjon av tilnærmet lydløs sportsbilytelse med nullutslipp.

I-PACE S

I-PACE S

  • LED hovedlys
  • 18" Style 1022 felger
  • Luxtec sportsseter
  • Skinntrukket ratt
I-PACE SE

I-PACE SE

  • Eksklusive LED hovedlys med signatur kjørelys
  • 20" Style 6007 felger
  • DuoLeather sportsseter
  • Elektrisk drevet bakluke
  • Oppvarmede, elektrisk innfellbare sidespeil, med innstegsbelysning og automatisk dimming på førersiden
I-PACE HSE

I-PACE HSE

  • Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys
  • 20" Style 5068 felger i Gloss Dark Grey med Diamond Turned kontrastfinish
  • Sportsseter i Windsor skinn
  • Forseter med oppvarming og kjøling, 16-veis elektrisk justering og minnefunksjon i førersetet
  • Meridian 3D Surround Sound System
HVORDAN FUNGERER ELBILER?

HVORDAN FUNGERER ELBILER?

Jaguars elbiler drives av to elmotorer med et batteri. Lades ved å koble til ekstern strømforsyning og via regenerativ bremsing, samtidig som de leverer spennende og tilnærmet lydløs kjøring med nullutslipp.
HVA ER FORDELENE?

HVA ER FORDELENE?

Med et 90 kWh-batteri tilbyr Jaguar I-PACE en rekkevidde på opptil 470 km* på én lading. Bilen kan enkelt lades over natten med en hjemmelader eller vanlig stikkontakt, og med det stadig voksende nettverket av offentlige ladepunkter.
HVORDAN ER DE Å KJØRE?

HVORDAN ER DE Å KJØRE?

En helelektrisk drivlinje er ikke bare svært stillegående, men leverer også smidig og umiddelbar akselerasjon med sømløse girskift. For sportslig smidighet har vi plassert batteriet mellom akslingene, noe som gir lavt tyngdepunkt og nær perfekt vektfordeling. Den helelektriske Jaguar I‑PACE akselererer fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder.

HVORDAN LADER JEG EN HELT ELEKTRISK BIL?

Helelektriske biler kan lades ved hjelp av en profesjonelt installert hjemmelader, et hjemmeuttak og på mange offentlige ladepunkter som treningssentre, kjøpesentre og motorveitjenester.

LADEHASTIGHETER HJEMME <sup>1</sup>

LADEHASTIGHETER HJEMME 1

• 11kW AC hjemmeladere vil lade over natten fra 9 timer. Eller opptil 53 km fra 60 minutter
• 7kW AC hjemmeladere lades over natten fra 12.75 timer. Eller opptil 35 km fra 60 minutter
• Innenlandske stikkontakter lades fra 48 timer. Eller opptil 8 km fra 60 minutter
LADEHASTIGHETER I OFFENTLIGHET <sup>1</sup>

LADEHASTIGHETER I OFFENTLIGHET 1

• 7 kW AC offentlige ladepunkter vil lade opp til 35 km rekkevidde fra 60 minutter
• 50 kW raske DC-ladepunkter vil lade opptil 62 km fra 15 minutter
• 100 kW raske DC-ladepunkter vil lade opptil 127 km fra 15 minutter
HVA PÅVIRKER DISTANSE JEG KAN KJØRE?

HVA PÅVIRKER DISTANSE JEG KAN KJØRE?

I en helelektrisk bil er batteriet ditt den eneste energikilden for alt. Som et resultat vil kjørestilen din, funksjonene du bruker i kabinen, og til og med forholdene du kjører i, påvirke den totale rekkevidden.
VIL EN HELT ELEKTRISK BIL SPARE MEG PENGER?

VIL EN HELT ELEKTRISK BIL SPARE MEG PENGER?

Lavere driftskostnader, billigere strømpriser sammenlignet med bensin og diesel og betydelige skatteinsentiver er bare noen av måtene å gå helelektrisk kan spare deg for penger hvert år.
HVOR LANGT ER BATTERIGARANTIEN?

HVOR LANGT ER BATTERIGARANTIEN?

Jaguar I-PACE dekkes av en omfattende batterigaranti på opptil 8 år eller 160 000 km (100 000 miles) – avhengig av hva som kommer først.

HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?

Svar på 5 raske spørsmål om dine kjørevaner for å se om din neste bil bør være diesel-, bensin- eller el-bil.

JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

Opplev elektrifiserende ytelse fra Jaguar med vårt utvalg av elbiler og hybridbiler.
JAGUAR ELBILER OG HYBRIDBILER

LES MER OM ELEKTRIFISERING

SLIK LADER DU BATTERIET

SLIK LADER DU BATTERIET

Gjør deg kjent med de enkle trinnene for elbillading enten du lader hjemme eller på farten.
OFFENTLIG LADING

OFFENTLIG LADING

Lading på farten blir stadig enklere takket være stadig flere offentlige ladepunkter.

1Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.

Offisielt drivstofforbruk: I/A (ikke aktuelt), Tall for I-PACE i kWh/100 km: Blandet kjøring 22,0–25,2. CO2-utslipp 0 g/km. Elektrisk rekkevidde: Opptil 470 km. De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Se WLTP-tallene for I-PACE

*Offisielt drivstofforbruk for F-PACE-modellene (unntatt Plug-in Hybrid) i I/100 km: Blandet kjøring 1,7. WLTP CO2-utslipp< 137–260 g/km. Plug-in Hybrid i l/100 km: Blandet kjøring 2,4. WLTP CO2-utslipp 65 g/km. *Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute. Reell rekkevidde varierer etter type bil og batteriets tilstand, kjørerute, miljø og kjørestil. De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last og hva slags tilbehør bilen er utstyrt med.

Se WLTP-tallene for F-PACE

Offisielt drivstofforbruk for E-PACE PHEV i l/100 km: Blandet kjøring 1,4. CO2-utslipp 32 g/km. Elektrisk rekkevidde: Opptil 62 km. De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Se WLTP-tallene for E-PACE