WI-FI HOTSPOT
WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot leverer et 3G eller 4G Wi-Fi Hotspot i din Jaguar slik at du og passasjerene kan koble opptil 8 enheter til Internett.*

Wi-Fi Hotspot handler om å holde deg tilkoblet. Dette systemet gjør at både du og passasjerene kan kobles til Internett via et kraftig, innebygd 4G hotspot. Dette betyr at opptil 8 enheter kan kobles til samtidig for å holde deg og passasjerene oppdatert om arbeid, sosiale medier og underholdning under kjøreturen.

Påliteligheten til Internett-tilkoblingen er økt ved å koble til det lokale 4G-nettverket via Jaguars kraftige bilantenne i stedet for via en smarttelefon.

Du setter bare inn SIM-kortet i kortleseren i din Jaguar og slår på Wi-Fi Hotspot via berøringsskjermen. Et datasignal leveres deretter via det lokale 4G-mobilnettverket via en takmontert antenne. Dette gir sterkere datatilkobling ettersom «sperre»-effekten, som tradisjonelt sett er assosiert med bilens metallstruktur, blir redusert.

Når 4G hotspot er aktivert kan du koble til smarttelefonen eller nettbrettet for å bruke disse med enhetens tilkoblingsfunksjoner.

Få hjelp til å sette opp Wi-Fi Hotspot fra din forhandler

Du kan bruke mobildata fra telefonabonnementet ditt, avhengig av mobilleverandør og type abonnement. Enkelte leverandører tilbyr delte abonnement der du kan få et ekstra SIM-kort for Wi-Fi Hotspot og bruke dette som en del av abonnementet. Dette betyr at din Wi-Fi Hotspot og mobiltelefonen forbruker data fra delt abonnement slik at du bare vil motta én faktura

Wi-Fi Hotspot kan bare spesifiseres på Jaguar-biler utstyrt med Connect eller Connect Pro.

Det finnes to tilgjengelige SIM-kortstørrelser, avhengig av hvilket InControl Infotainmentsystem du velger.

For Touch trenger du et 2FF SIM-kort (mini-SIM)
For Touch Pro trenger du et 3FF SIM-kort (micro-SIM)

UTFORSK BRUKERVEILEDNINGEN
CHECK COMPATIBILITY
Check InControl products across our range
KONTAKT OSS
Contact us for Jaguar customer help or general enquires
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler
GUIDER OG HÅNDBØKER
View and download your Jaguar's handbook, manuals and video guides

*4G er for tiden kun tilgjengelig på F-TYPE. Wi-Fi Hotspot leverer 3G Wi-Fi Hotspot på alle andre Jaguar-modeller.
 
Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

KONTROLLER KOMPATIBILITETEN
Sjekk InControl-produkter på tvers av kjøretøyene våre.
KONTAKT OSS
Kontakt oss for Jaguar kundesupport eller generelle henvendelser.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.