REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

Remote Essentials og Remote Premium er kompatible med de fleste Android- og Apple iOS-smarttelefoner slik at du kan interagere med din Jaguar fra hvor som helst i verden med en datatilkobling via InControl Remote App.


REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM<br>


Hvis du velger Remote Essentials eller Remote Premium kan du finne informasjon om tilstanden og statusen til din Jaguar på smarttelefonen samtidig som du bruker fjernstyringen.


  • Se kjøretøydata via fjernstyring – fra drivstoffnivåer til vindusstatus, via bilstatusinformasjon.

  • Hold styr på kostnadene via Journey History

  • Still inn den perfekte kupétemperaturen på forhånd med Remote Climate Control

  • Finn din Jaguar raskt på en full parkeringsplass med Remote Beep and Flash

  • Lås/lås opp bilen din via fjernstyring med Remote Lock and Unlock


Avhengig av hvilket alternativ du velger er disse tjenestene kompatible med de fleste Android og Apple iOS smarttelefoner, og lar deg låse/låse opp dørene, fjernstyre oppvarming/kjøling av bilen med klimakontrollfunksjonen, eller finne din Jaguar raskere med lyd- og blinke-funksjonen.
Remote Essentials er nesten alltid standardutstyr, men spør din forhandler for sikkerhets skyld. Remote Premium er en del av Connect eller Connect Pro. Du kan velge om du vil kjøpe Remote Premium som en del av en konnektivitetspakke.Både Remote Essentials og Remote Premium inkluderer:

BILSTATUSINFORMASJON*
Kontroller nåværende drivstoffnivå og kjørelengde samt status for dører, vinduer og låser. Se bilens siste parkeringsposisjon og finn veien tilbake til din Jaguar med gangveiledning.

VEDLIKEHOLDSVARSLING
Du kan vise manglende vedlikehold som for eksempel lave væskenivåer, og få råd om hva du bør gjøre.

JOURNEY HISTORY
Dette er et ekstrautstyr som automatisk registrerer kjørehistorikken, inkludert rute- og kjørestatistikker. Denne informasjonen kan eksporteres via e-post i Excel-format for utgiftsrapportering.


REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM<br>


REMOTE CLIMATE CONTROL
Klargjør din Jaguar ved å stille inn temperaturen slik at du og passasjerene har det komfortabelt fra det øyeblikket dere setter dere inn i bilen. Denne funksjonen drives via fjernstart av motoren.*

REMOTE BEEP AND FLASH
Denne funksjonen slår på varsellys, nærlys og sørger for at din Jaguar avgir et lydsignal slik at det blir lettere å finne bilen på en full parkeringsplass.

REMOTE LOCK AND UNLOCK
Låser eller låser opp dørene via fjernstyring med ett knappetrykk. Trykk på «Lock»-knappen på Vehicle Security-skjermbildet på InControl Remote Smartphone App for å låse dørene, aktivere alarmen, felle inn sidespeilene og lukke vinduene. Trykk på «Unlock»-knappen for å felle ut sidespeilene, slå på nærlys og la varsellyset blinke to ganger.

REMOTE ALARM RESET
Du vil motta et varsel på smarttelefonen hvis bilalarmen aktiveres slik at du kan slå den av etter behov.

WAKE-UP FUNCTION
For å spare batteristrøm på enkelte Remote-funksjoner, vil disse slås av hvis du ikke kjører din Jaguar på 4 dager.

Hvis du ønsker å bruke disse tjenestene på nytt etter denne tidsperioden, kan du planlegge en «Wake-Up» som vil aktivere blant annet Remote Climate Control og låse/låse opp-funksjonene på nytt.

Remote Smartphone App-funksjonene vil automatisk aktiveres på nytt neste gang du kjører din Jaguar.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.
 
*Hvis motoren ikke kan fjernstartes på grunn av modell eller markedsbegrensninger, er det fortsatt mulig med fjernstyrt oppvarming og ventilering hvis bilen er utstyrt med tidsstyrt klimakontroll eller Remote Park Heat. Hvis bilen ikke er utstyrt med dette, vil heller ikke Remote Climate-funksjonen vises i smarttelefonappen InControl Remote.