WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot leverer et 3G eller 4G Wi-Fi Hotspot i din Jaguar slik at du og passasjerene kan koble opptil 8 enheter til Internett.*


WI-FI HOTSPOT


Wi-Fi Hotspot handler om å holde deg tilkoblet. Dette systemet gjør at både du og passasjerene kan kobles til Internett via et kraftig, innebygd 4G hotspot. Dette betyr at opptil 8 enheter kan kobles til samtidig for å holde deg og passasjerene oppdatert om arbeid, sosiale medier og underholdning under kjøreturen.

Påliteligheten til Internett-tilkoblingen er økt ved å koble til det lokale 4G-nettverket via Jaguars kraftige bilantenne i stedet for via en smarttelefon.

Du setter bare inn SIM-kortet i kortleseren i din Jaguar og slår på Wi-Fi Hotspot via berøringsskjermen. Et datasignal leveres deretter via det lokale 4G-mobilnettverket via en takmontert antenne. Dette gir sterkere datatilkobling ettersom «sperre»-effekten, som tradisjonelt sett er assosiert med bilens metallstruktur, blir redusert.

Når 4G hotspot er aktivert kan du koble til smarttelefonen eller nettbrettet for å bruke disse med enhetens tilkoblingsfunksjoner.

Få hjelp til å sette opp Wi-Fi Hotspot fra din forhandler

Du kan bruke mobildata fra telefonabonnementet ditt, avhengig av mobilleverandør og type abonnement. Enkelte leverandører tilbyr delte abonnement der du kan få et ekstra SIM-kort for Wi-Fi Hotspot og bruke dette som en del av abonnementet. Dette betyr at din Wi-Fi Hotspot og mobiltelefonen forbruker data fra delt abonnement slik at du bare vil motta én faktura

Wi-Fi Hotspot kan bare spesifiseres på Jaguar-biler utstyrt med Connect eller Connect Pro.

Det finnes to tilgjengelige SIM-kortstørrelser, avhengig av hvilket InControl Infotainmentsystem du velger.


  • For Touch trenger du et 2FF SIM-kort (mini-SIM)

  • For Touch Pro trenger du et 3FF SIM-kort (micro-SIM)

*4G er for tiden kun tilgjengelig på F-TYPE. Wi-Fi Hotspot leverer 3G Wi-Fi Hotspot på alle andre Jaguar-modeller.
 
Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.