loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

GARANTI

GARANTI

 

TA VARE PÅ DIN JAGUAR

I de første fem årene / 100 000 km (det som inntreffer først) etter kjøpet av din Jaguar vil du få alle fordelene fra den omfattende fabrikkgarantien som også innbefatter lakk-/karosseribeskyttelse.
Veiassistanse gjelder for de første 3 år.
Ved reparasjon eller utskifting av deler pga. produksjonsfeil, vil arbeidet utføres av et Jaguar-godkjent serviceverksted med originale Jaguar-deler, uten omkostninger.
For mer informasjon om garantien, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

 

GARANTI PÅ DELER OG TILBEHØR

Med denne garantien vil all reparasjon eller utskifting av deler utføres av et Jaguar-godkjent serviceverksted, uten omkostninger.
Denne garantien dekker alle originaldeler eller originalt tilbehør fra et Jaguar-godkjent serviceverksted.

 

 

TILBEHØR SOM MONTERES I EN NY BIL

Når originalt tilbehør fra Jaguar monteres i din nye bil av et Jaguar-godkjent serviceverksted, vil du få samme vilkår og dekningsperiode som under fabrikkgarantien. En «ny» bil er en bil som er kjøpt for maks. 1 måned siden eller har gått 1 600 km (det som inntreffer først).

 

GENERELLE VILKÅR

Deler og tilbehør oppfyller Jaguar sikkerhets- og pålitelighetsstandarder, så vi anbefaler på det sterkeste at du kun velger originale Jaguar-deler og originalt tilbehør til bilen din.
Deler og tilbehør fra andre produsenter er ikke testet eller godkjent av Jaguar, derfor kan vi ikke vurdere kvaliteten. All skade forårsaket av uoriginale Jaguar-deler eller uoriginalt Jaguar-tilbehør dekkes ikke av garantien.

 

OVERFLATEGARANTI

Med denne garantien vil all lakkering utføres av et Jaguar-godkjent serviceverksted, uten omkostninger.
Dette er en 5-års dekning som gjelder fra dagen du fikk overlevert din nye Jaguar, uavhengig av kjørelengde. 

 

RUSTBESKYTTELSE

Med denne garantien vil karosserideler som må repareres eller skiftes ut pga. rust utføres av et Jaguar -godkjent serviceverksted, uten omkostninger.
Dette er en 6-års dekning som gjelder fra dagen du fikk overlevert din nye Jaguar, uavhengig av kjørelengde eller eierskifte.

 

VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke til små uhell som punkteringer.

 

YTELSER VED VEIASSISTANSE

Du kan stole på vår veiassistanse uansett situasjon og sted. Ytelsene fra Jaguar Assistanse er tilgjengelige i produsentens 3 første år av garantiperioden.
En Jaguar-opplært mekaniker kan vanligvis løse problemet der og da. Om ikke bilen kan bli reparert på stedet, tar vi med bilen til et Jaguar-godkjent serviceverksted samt organiserer og betaler for din videre reise. Er du langt hjemmefra vil vi også dekke hotellovernatting. *

*Venter på bekreftelse av de juridiske vilkårene.