loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

VERDENSPREMIERE I AMSTERDAM

 

Britisk/kosoviske singer-songwriter Dua Lipa har samarbeidet med Jaguar om å lage musikk på en helt ny måte. Ved hjelp av nyskapende programvare fra Jaguar og data fra hennes kjøretur med I-PACE, har hun skapt en eksklusiv remix av sin nyeste låt, "Want To". Den er allerede blitt den mest remixedde låten i musikkhistorien, etter at Dua Lipa lanserte sporet under en eksklusiv gig i Amsterdam.


Sammen setter vi takten. Bli med.

Hold deg oppdatert på våre sosiale kanaler og finn ut hva som nå skjer.

 

GALLERI
 

 

A new kind of track

Musikk gjør enhver kjøretur til en unik opplevelse. I samarbeid med Dua Lipa gikk vi ett skritt lenger. Ved hjelp av Jaguars skreddersydde programvare skapte hun en eksklusiv remix av sin nyeste låt, "Want To" ved å kjøre en Jaguar I-PACE. Bilens intelligente sensorer registrerte Dua Lipas kjørestil – fra akselerasjonen til forbruk av elektrisk energi – og så brukte hun disse dataene til å påvirke låten. 

HØR NÅ

“Want To” remix?

Du trenger ikke rytme når du har den rette algoritmen.

 Nå gir vi fans over hele verden mulighet til å lage personlige remixer ved bruk av egne data – fra den måten de kjører på, de låtene de lytter til eller ved å slå takten på en mobil enhet.

 Mer enn én million forskjellige remixer er mulig, med flere tempi og versjoner, basert på mange musikksjangere, fra hip-hop og dance til orkestermusikk, popmusikk og trommer og bass. 

 Du kan dele mesterverket ditt med resten av verden bare med et par klikk. Husk å bruke #thepace

LAG DIN EGEN REMIX NÅ

MØT PACE-FAMILIEN

PACE-familien er selve essensen av Jaguar kombinert med praktiske egenskaper for å skape unike SUV-modeller. Alle modeller er utstyrt med toppmoderne teknologi og innovasjoner som gir bilene en helt unik personlighet. 

I-PACE

Jaguar lanserer sin første helelektriske performance-SUV. Den eneste forskjellen er at Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil. Den er både flott å se på og en fryd å kjøre. I-PACE er første og fremst en Jaguar.

LES MER

E-PACE

E-PACE er den første kompakte SUV-en fra Jaguar, og er utstyrt med en unik blanding av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Med en førerfokusert coupé midt i det familiefokuserte interiøret, leverer E-PACE de praktiske egenskapene og komfortable ytelsen Jaguar er kjent for. Det er første gangen det produseres en slik kompakt SUV.

LES MER

F-PACE

Vår nye og spennende, performance-SUV kombinerer sportslige kjøreegenskaper og dramatisk skjønnhet med praktiske funksjoner og effektivitet. Den nye F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt. Den setter standarden for potent ytelse, og gjør den daglige kjøringen til en behagelig og komfortabel opplevelse både for deg og familien.

LES MER

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev