loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

VERDENSPREMIERE I AMSTERDAM

 

Britisk/kosoviske singer-songwriter Dua Lipa har samarbeidet med Jaguar om å lage musikk på en helt ny måte. Ved hjelp av nyskapende programvare fra Jaguar og data fra hennes kjøretur med I-PACE, har hun skapt en eksklusiv remix av sin nyeste låt, "Want To". Den er allerede blitt den mest remixedde låten i musikkhistorien, etter at Dua Lipa lanserte sporet under en eksklusiv gig i Amsterdam.


Sammen setter vi takten. Bli med.

Hold deg oppdatert på våre sosiale kanaler og finn ut hva som nå skjer.

 

GALLERI
 

 

A new kind of track

Musikk gjør enhver kjøretur til en unik opplevelse. I samarbeid med Dua Lipa gikk vi ett skritt lenger. Ved hjelp av Jaguars skreddersydde programvare skapte hun en eksklusiv remix av sin nyeste låt, "Want To" ved å kjøre en Jaguar I-PACE. Bilens intelligente sensorer registrerte Dua Lipas kjørestil – fra akselerasjonen til forbruk av elektrisk energi – og så brukte hun disse dataene til å påvirke låten. 

HØR NÅ

“Want To” remix?

Du trenger ikke rytme når du har den rette algoritmen.

 Nå gir vi fans over hele verden mulighet til å lage personlige remixer ved bruk av egne data – fra den måten de kjører på, de låtene de lytter til eller ved å slå takten på en mobil enhet.

 Mer enn én million forskjellige remixer er mulig, med flere tempi og versjoner, basert på mange musikksjangere, fra hip-hop og dance til orkestermusikk, popmusikk og trommer og bass. 

 Du kan dele mesterverket ditt med resten av verden bare med et par klikk. Husk å bruke #thepace

LAG DIN EGEN REMIX NÅ

MØT PACE-FAMILIEN

PACE-familien er selve essensen av Jaguar kombinert med praktiske egenskaper for å skape unike SUV-modeller. Alle modeller er utstyrt med toppmoderne teknologi og innovasjoner som gir bilene en helt unik personlighet. 

I-PACE

Jaguar lanserer sin første helelektriske performance-SUV. Den eneste forskjellen er at Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil. Den er både flott å se på og en fryd å kjøre. I-PACE er første og fremst en Jaguar.

LES MER

E-PACE

E-PACE er den første kompakte SUV-en fra Jaguar, og er utstyrt med en unik blanding av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Med en førerfokusert coupé midt i det familiefokuserte interiøret, leverer E-PACE de praktiske egenskapene og komfortable ytelsen Jaguar er kjent for. Det er første gangen det produseres en slik kompakt SUV.

LES MER

F-PACE

Vår nye og spennende, performance-SUV kombinerer sportslige kjøreegenskaper og dramatisk skjønnhet med praktiske funksjoner og effektivitet. Den nye F-PACE er teknologisk avansert for å gjøre deg trygg, tilkoblet og underholdt. Den setter standarden for potent ytelse, og gjør den daglige kjøringen til en behagelig og komfortabel opplevelse både for deg og familien.

LES MER