loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

FORMULA E

JAGUAR MED I RACING IGJEN

Høsten 2016 vil Jaguar returnere som produsent med eget team i den tredje sesongen av det spennende FIA Formula E World Championship. FIA Formula E er verdens første globale enseters mesterskap for elektrisk drevne biler.

Jaguar FIA Formula E World Championship

ELBILER ER VÅR FREMTID

FIA Formula E gir en unik og spennende mulighet for Jaguar til å utvikle framtidens drivlinjer for elbiler, inkludert motor og batteriteknologi.

Nick Rogers, Group Engineering Director for Jaguar Land Rover, sier: «Jeg er stolt over å kunngjøre Jaguars tilbakekomst til racing med deltakelse i det innovative FIA Formula E mesterskapet. Elektriske biler vil absolutt spille en rolle i Jaguar Land Rovers framtidige produktportefølje og Formula E vil gi oss en unik mulighet for ytterligere utvikling av elektrifiseringsteknologien. Mesterskapet vil sette oss i stand til å konstruere og teste vår avanserte teknologi under ekstreme konkurranseforhold.»

«Jeg tror at i løpet av de neste fem årene vil vi se flere endringer i bilindustrien enn vi har sett de siste tre tiårene. Framtiden handler om å være mer sammenkoblet og mer bærekraftig; elektrifisering og lettvektsteknologi blir viktigere enn noen gang etter hvert som urbaniseringen øker. Formula E har sett og reagert på disse trendene og mesterskapets spennende nyvinnende tilnærming passer som hånd i hanske for vårt merke.» 

Jean Todt, President i FIA, sier: «FIA er glad for å kunne ønske Jaguar velkommen som ny produsent og deltaker i FIA Formula E Championship. Vi bygger denne serien for å tilby en alternativ konkurranse for produsentene til å kunne delta i sporten og utvikle trafikkrelevant elektrisk teknologi. Jaguars valg om å vende tilbake til motorsport med Formula E er et bevis på suksess. Mens Jaguar skaper veien videre for framtidens elektriske biler, har Formula E klart å tiltrekke seg et av de mest prestisjefylte og historiske merkene i hele bilhistorien. Jeg ønsker dem lykke til før de kommer i 2016/2017».

Alejandro Agag, Chief Executive Officer for Formula E, sier: «Vi er svært glad for å kunne ønske Jaguar velkommen i Formula E. Jaguar er et merke med en rik motorsportarv og det faktum at merket kommer tilbake til global motorsport i Formula E er en stor støtte til mesterskapet og dets mulighet til å påvirke utviklingen av elektriske biler. Jaguar bringer med seg en lidenskapelig fan-base som vil drive populariteten til mesterskapet over hele verden og nok en gang vise at Formula E er framtiden for motorsporten.»

Hold deg oppdatert om utviklingen av det nye Jaguar Formula E Racing Team ved å klikke på lenken nedenfor og skrive inn kontaktinformasjonen din.

HOLD MEG INFORMERT