F‑PACE SVR

F‑PACE SVR er Jaguars optimale performance-SUV med 5,0 l Supercharged V8 og toppfart på 283 km/t.

KOMBINERT CO2 -UTSLIPP g/km
Fra 272 med automat
 
BLANDET KJØRING l/100 km
Fra 11,9

SAMMENLIGNE MODELLER
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren for å designe din perfekte Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

En sportsbil fra Jaguars Special Vehicle Operations (SVO) gir deg det ypperste innen britisk performance og kvalitet. Alle biler fra SVO leveres med høy ytelse, enestående luksus og toppmoderne teknologi. Den nyeste produksjonsbilen fra det toppmoderne SVO Technical Centre er F‑PACE SVR – Jaguars ultimate performance-SUV.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
HØY YTELSE OG LUKSUS

F‑PACE SVR er en kompromissløs performance-bil som inneholder alle de praktiske funksjonene og allsidigheten til en 5-seters SUV. Performance-seter foran og bak i perforert Windsor skinn med mykt diamantmønster, gir overlegen komfort og støtte ved kurvekjøring.

YTELSE
ENESTÅENDE LYDBILDE

5,0 liter Supercharged V8 i F‑PACE SVR skaper et racerbilinspirert lydbilde. Start motoren og nyt lyden av den kraftige motoren.

SE FILMEN
SVR LYDBILDE
SUPERCHARGED V8

5,0 liter Supercharged V8 bensinmotor i F‑PACE SVR leverer 550 hk og 680 Nm dreiemoment, og akselerer fra 0-100 km/t på 4,3 sekunder med en toppfart på 283 km/t.

LES MER OM YTELSE
SVR MOTOR
UTFORMET FOR HØY YTELSE

Aerodynamisk ytelse var viktig i utviklingen av F‑PACE SVR. Redusert løft, bedre trekkraft og kjøreegenskaper gir økt stabilitet og en toppfart på 283 km/t.

LES MER OM EKSTERIØR
AERODYNAMIKK
F‑PACE SVR SIGNATURUTSTYR
HIGH-PERFORMANCE BREMSER
F‑PACE SVR med High-Performance bremsesystem leverer rask, presis respons, spesielt ved gjentatt bremsing fra høy hastighet på grunn av bedre bremseegenskaper.
EN NYTELSE FOR SANSENE
Det F‑TYPE-inspirerte Variable Valve Active Exhaust-systemet er utstyrt med fire polerte eksosrør i aluminium og leverer et flott lydbilde.
SMIDDE ALUMINIUMSFELGER
Flotte alufelger fremhever de sportslige egenskapene til F‑PACE SVR. Velg 21” smidde alufelger med Diamond Turned Finish eller 22” smidde alufelger (ekstrautstyr) enten med Diamond Turned eller Gloss Black Finish.
SPORTSHIFT SELECTOR
SportShift Selector leverer raske, manuelle girskift og er enkelt og intuitivt i bruk samtidig som det fremhever de sportslige egenskapene til F‑PACE SVR.
PASSASJERSETER
Performance-setene i premium perforert Windsor skinn i F‑PACE SVR er spesialutformet for ekstra god komfort og gir god sidestøtte uansett om du sitter i forsetet eller baksetet. Beinplassen i baksetet er på henholdsvis 945 mm og 65 mm.
PANSER MED LUFTINNTAK
De nye luftinntakene på F-PACE SVR optimaliserer luftstrømmen og kjølingen. De sørger for at luften strømmer gjennom radiatoren og bidrar til å opprettholde luftstrømmen via motorrommet.
UTVIKLET FOR HØY YTELSE

Luksusen og de praktiske funksjonene fra F‑PACE-modellene er intakt. F‑PACE SVR er i tillegg utstyrt med enestående aerodynamikk, noe som gir enda høyere ytelse.

OPTIMAL KJØLING

De store luftinntakene på støtfangeren foran og de optimalt plasserte luftinntakene på panseret, gir F‑PACE SVR optimalisert luftstrøm og kjøling.

FRONT
BEDRE LUFTSTRØM

Unikt luftinntak på sidene gjør at luften strømmer ut ved hjulbuene for å minimere løft foran, samtidig som bakspoileren leder luftstrømmen over bilen. Dette gir en luftmotstand på kun 0,37 Cd.

SIDE
BEDRE STABILITET I HØY HASTIGHET

Bilens jevne underside reduserer luftmotstanden mens diffusoren bak styrer luftstrømmen for å gi F‑PACE SVR bedre stabilitet i høye hastigheter.

BAK
MOTORSPESIFIKASJONER

En 5,0 liter Supercharged V8 bensinmotor i aluminium med 550 hk gjør F‑PACE SVR til den kraftigste F‑PACE noensinne.

SE SPESIFIKASJONER
DYNAMISKE DETALJER
Dynamic Mode forbedrer de sportslige egenskapene til F‑PACE SVR. Denne modusen gjør responsen i gasspedalen skarpere, øker rattbelastningen og utfører girskiftene hurtigere og ved høyere turtall.

SE SPESIFIKASJONENE
PERSONLIGGJØR DIN F‑PACE SVR
F‑PACE er en performance-SUV som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F‑PACE med vår konfigurator.

BYGG DIN EGEN
EKSTRAUTSTYR OG JAGUAR GEAR
Personliggjør din F‑PACE SVR ytterligere med premium ekstrautstyr og tilbehør.


SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
LAST NED BROSJYRE

Vil du vite mer? For mer informasjon om F-PACE SVR, kan du laste ned den nyeste brosjyren her.

LAST NED BROSJYRE

Alle tall er produsentens estimater og kan endres før produksjonsstart. Husk at tallene for CO2 -utslipp og drivstofføkonomi kan variere etter felger, og de laveste tallene vil kanskje ikke oppnås med standardfelger.