OM JAGUAR
CASTROL EDGE PROFESSIONAL<br>EKSKLUSIVT ANBEFALT AV JAGUAR

Castrol® er Jaguars globale smøremiddelpartner, og alle Jaguar-motorer er smurt med Castrol-olje. Dette betyr også at Jaguar-kunder får den samme kvalitetsoljen under service, som Jaguar krever når bilen produseres på fabrikken.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

SE FILMEN

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

SE FILMEN
TILGJENGELIG HOS DIN LOKALE JAGUAR-FORHANDLER
Castrol og Jaguar samarbeidet tilbake i 1989 om smøremidler for 24-timersløpet på Le Mans. Castrol har nå vært Jaguars offisielle smøremiddelpartner i over 11 år, og leverer dedikerte Castrol Professional smøremidler. Vi har faktisk samarbeidet om et omfattende produktutvalg spesielt for Jaguar-biler. Castrol EDGE® Professional er eksklusivt anbefalt av Jaguar.
VI SAMARBEIDER FOR Å UTVIKLE DEN RIKTIGE OLJEN FOR MOTOREN DIN
Jaguars ingeniører og teknologer fra Castrol har samarbeidet i utviklingen av smøremidler som er spesialprodusert for Jaguar-motorer. Dette samarbeidet betyr at Castrol Professional-oljer har gjennomgått omfattende testing i Jaguar-motorer under utviklingsfasen. Noe som igjen har bidratt til å levere enestående ytelse, bedre drivstofføkonomi og redusert CO2 -utslipp.
VÅR KRAFTIGSTE OLJE ER TITANIUM STRONG
Castrol EDGE Professional er forsterket med TITANIUM FSTTM,noe som dobler oljefilmens styrke. Motoreffekten optimaliseres ved å hindre at oljefilmen brytes ned og reduserer samtidig friksjonen. Den er opptil at 45 prosent kraftigere* enn hovedkonkurrenten når det gjelder å redusere metall-til-metall-kontakt, og leverer alltid den høye kvaliteten som Jaguar-førerne krever.
VERDENS FØRSTE CO<sub>2</sub> -NØYTRALE MOTOROLJE
Castrol EDGE Professional er verdens første sertifiserte CO2 -nøytrale motorolje, og hver liter er sertifisert CO2 -nøytral i samsvar med de høyeste globale standardene. I 2014 ble ca. 200 000 tonn CO2 -nøytralisert globalt som følge av Castrols innsats for å redusere karbonavtrykket på sine produkter. All gjenværende CO2 i Castrols produksjonsprosess blir kompensert gjennom utslippsreduksjonsprosjekter, slik som skogplanting i Kenya, generering av miljøvennlige energikilder i Kina og vindmøllefarmer i Ny-Caledonia.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL: TILGJENGELIG HOS DIN JAGUAR-FORHANDLER

Jaguar anbefaler eksklusivt Castrol EDGE Professional-olje som er spesialutviklet for våre motorer og optimaliserer motoreffekten. Castrol EDGE Professional finnes på lager hos våre Jaguar-forhandlere.

FINN FORHANDLER
MOTTA NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev.
KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss for spørsmål eller generelle henvendelser..
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

*I Castrols væskestyrketest ble Castrol EDGE Professional forsterket med TITANIUM FST™, noe som ga inntil 45 % redusert metall-til-metall-kontakt enn hovedkonkurrentens produkt. Produkter som representerte 61 % av vårt salgsvolum i 2012 ble testet.