NYE JAGUAR E‑PACE

E‑PACE er Jaguars første kompakte SUV. Bilen er en unik kombinasjon av elegant utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper. Nå også tilgjengelig som ladbar hybrid.

360° EKSTERIØR

SE DENNE MODELLEN

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km:
Fra 43

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM:
Fra 1,9 (Opp til 148,7)

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
DESIGN
SE INTERIØRET
SE INTERIØRET

I det designfokuserte miljøet i E‑PACE har alt et spesifikt formål, eleganse og en følelse av raffinement.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGN
DESIGN

Komfort og karakter går hånd i hånd i E‑PACE. Nyt luksusen fra Windsor skinnseter med tonet søm, eller fremhev bilens livlige estetikk med kontrastsøm og sterke farger. Et bredt utvalg av materialer gjør E‑PACE til din egen.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SE EKSTERIØRET
SE EKSTERIØRET

Den perfekte blandingen av sportsbilinspirert design og en praktisk SUV. Med dristige designdetaljer – fra luftinntak på sidene til grillen.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
YTELSE
DYNAMISK YTELSE
DYNAMISK YTELSE

En unik balanse mellom smidighet og kjørekomfort – opplev spenningen med å kjøre denne Jaguar SUV-en. Et bredt utvalg av helt nye, oppgraderte motorer og ny hybridteknologi, betyr at det finnes en modell som passer deg.

UTFORSK DENNE MODELLEN
NYE JAGUAR E‑PACE LADBAR HYBRID KOMPAKT SUV
NYE JAGUAR E‑PACE LADBAR HYBRID KOMPAKT SUV

Alt du elsker med Jaguar E‑PACE med enda bedre drivstofføkonomi og reduserte drivstoffkostnader.

UTFORSK DENNE MODELLEN
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Karakteristiske designdetaljer gir Jaguar E‑PACE 300 SPORT et unikt særpreg, men det som virkelig skiller den fra andre biler befinner seg under panseret. En 300 hk motor med Active Driveline som optimaliserer kjøreegenskapene og leverer en spennende kjøreopplevelse.

UTFORSK DENNE MODELLEN
VIEW SPECIFICATIONS
HELT NYTT MOTORUTVALG
E‑PACE leverer balansert og responsvillig kjøring med bedre drivstoffeffektivitet via en rekke hybridteknologier, inkludert mild hybrid bensin- og dieselmotorer og ladbar hybrid.
FIREHJULSDRIFT (AWD)
For å oppnå optimal ytelse under ulike forhold, styrer det intelligente All Wheel Drive (AWD)-systemet momentfordelingen mellom fram- og bakakslene. All Wheel Drive optimaliserer trekkraften, forbedrer de dynamiske kjøreegenskapene og gir bedre stabilitet under vanskelige forhold, slik at du kan fortsette å nyte kjøreturen.
ADAPTIVE DYNAMICS
Adaptive Dynamics-systemet er ekstrautstyr, og leverer både presis dynamikk og kjørekomfort via overvåking av hjulposisjon og karosseribevegelser. Systemet justerer demperne for å gi optimal balanse mellom komfort, raffinement og kraft til enhver tid.
SE SPESIFIKASJONER
INNEBYGD TEKNOLOGI
FOKUS PÅ DETALJER

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

• 11,4” berøringsskjerm
• DAB-radio
• Nydesignet grensesnitt
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Remote3

Oppgrader til Pivi Pro4 og du får det nyeste av innebygd kunstig intelligens, med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ETT BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløselig 12,3” interaktivt førerdisplay. Leveres som ekstrautstyr.

Head-up Display5 projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

MERIDIAN™ AUDIO ​

Britiske MeridianTM Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet. Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi «lydtrinnet» og passer perfekt til interiøret i E-PACE. Velg mellom MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound Systems. Leveres som ekstrautstyr.

HOLDER DEG TILKOBLET
Online Pack tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

• Ubegrenset strømming6
• Online stemmegjenkjenning
• Værvarsling
• Synkronisering av nettkalender
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement7 slik at du kan bruke:

• Valgfrie strømmetjenester8
• Opptil 20 GB per måned
• Antenne for bedre tilkobling
• Flere tilkoblede enheter
TRÅDLØS LADING AV ENHETER
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2.5-FILTER​
NanoeTM -ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.
PRAKTISK OG SIKKER
OPPBEVARING
Det sportslige utseendet til E‑PACE skjuler et stort bagasjerom og klasseledende oppbevaringsplass. Med romslig hanskerom og dype oppbevaringsrom i framdørene har du alltid det viktigste for hånden, mens det store bagasjerommet har plass til det du trenger på lengre turer.
ACTIVITY KEY
Activity Key* gjør en aktiv livsstil enda enklere. Armbåndet er robust og vanntett. Du kan utføre en lang rekke aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til svømming, og samtidig ha bilnøkkelen med deg. Den tradisjonelle nøkkelen ligger derimot innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.
PIXEL LED HOVEDLYS MED SIGNATUR KJØRELYS
Pixel LED hovedlys med animerte blinklys leveres som ekstrautstyr. Adaptive Driving Beam gir enda bedre sikt i mørket ved å justere lysstrålen automatisk for å unngå blending av møtende biler.
FØRERASSISTANSE
Jaguar E‑PACE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
FORTSETT EVENTYRET
VELG DIN JAGUAR E‑PACE
Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.

VELG DIN MODELL
VELG DIN MODELL
GALLERI
Exacting attention to detail has always been fundamental to our vehicles. E‑PACE is synonymous with refinement, practicality and a confident drive.

SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.

SE SPESIFIKASJONER
DEN PERFEKTE KJØRETUREN STARTER HER

En luksuriøs performance-SUV med praktiske funksjoner, høy brukervennlighet og effektivitet. Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar E-PACE.

BYGG DIN EGEN
TILBEHØR FRA JAGUAR
TILBEHØR FRA JAGUAR

Personliggjør din E‑PACE med praktisk tilbehør. Vårt brede utvalg betyr at du kan optimalisere bilen etter dine behov.

UTFORSK TILBEHØR
JAGUAR-KOLLEKSJONEN
JAGUAR-KOLLEKSJONEN

Vårt eksklusive utvalg av klær, tilbehør og gaver er inspirert av bilene sitt design.

UTFORSK KOLLEKSJONEN
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 -utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2 -utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

1 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

2 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

3 Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

5 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

6 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden.

7 Bildet viser Jaguar Click and Go-system. Tilbehør selges separat. Nettbrett er ikke inkludert. Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

8 Avspillingstiden er avhengig av streamingleverandøren og definisjonen av videoinnholdet. HD-video vil øke databruken betydelig. Inkluderer 1 års abonnement som kan fornyes etter den første perioden.

9 Activity Key kan lades i ca. 2 timer, noe som gir opptil 10 dagers batteritid.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

NanoeTM er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.