INCONTROL INFOTAINMENT
UNDERHOLDNING OG INFORMASJON PÅ BERØRINGSSKJERMEN

Touch og Touch Pro er utviklet for å gjøre kjøringen tryggere og mer underholdende og er våre mest avanserte infotainmentsystemer. Du kan koble til smarttelefonen for å få tilgang til apper, lytte til musikk via lydsystemet av høy kvalitet samt navigere.

TOUCH PRO

Touch Pro er Jaguars mest avanserte multimediasystem med en 10” berøringsskjerm der du kan berøre, sveipe og knipe sammen for å zoome for å kontrollere kart, medier og innstillinger. Hold øynene på veien med intelligent stemmegjenkjenning og utfør oppgaver på en tryggere måte.

TOUCH PRO-FUNKSJONER
10” BERØRINGSSKJERM
Med den svært responsvillige berøringsskjermen på Touch Pro-systemet kan du berøre, sveipe og knipe sammen for å zoome og kontrollere kart, medier og innstillinger.
NAVIGATION PRO
Når Navigation Pro er tilkoblet Connect Pro, lærer dette systemet dine vanlige ruter for å holde deg oppdatert med informasjon, trafikk og ETA.
MERIDIAN<sup>TM</sup> SOUND SYSTEMS
Klasseledende Hi-Fi-teknologier fra Meridian Audio leverer klarheten fra en live konsert til alle i bilen via en rekke høyttalere.
LES MER
FRONTRUTEPROJEKSJON (HEAD-UP DISPLAY)
Følg med på veien foran deg med frontruteprojeksjon, Head-Up Display, som projiserer transparent og relevant kjøreinformasjon direkte på frontruten.
VIRTUELT INSTRUMENTPANEL
Et helt nytt grafisk grensesnitt med avanserte funksjoner og fire forhåndsinnstilte visningstemaer eller full 3D-kartvisning tilpasset dine preferanser.
DUAL VIEW-SKJERM
Dual View-skjermen lar føreren og forsetepassasjeren vise forskjellig innhold på den samme berøringsskjermen.
DIGITAL TV
Ditt valg av digitale TV-kanaler kan vises både i forsetet og i baksetet på Jaguar.
BAKSETEUNDERHOLDNING
Integrert bakseteunderholdning med 2 uavhengige 8”- eller 10”-skjermer i hodestøtten på forsetene med trådløse fjernkontroller og hodetelefoner.
DAB RADIO
Forhåndsinnstill og lagre dine favorittkanaler og lytt til DAB-radio for en best mulig radioopplevelse i din Jaguar.
TOUCH

Touch gir deg full kontroll, og kobler deg sømløst og sikkert opp mot din Jaguar uansett hvor du befinner deg. Kjøringen blir enda mer underholdende med multimediasystemet som inneholder alt fra navigasjon til DAB-radio.

TOUCH-FUNKSJONER
8” BERØRINGSSKJERM
Dashbordet er utstyrt med en tydelig og responsvillig berøringsskjerm som svarer umiddelbart på berøring og sveiping.
NAVIGASJON
Enkelt søk etter destinasjoner og lagring av dine favorittsteder for rask tilgang. 2D- og 3D-kart og stemmeveiledning gjør kjøreopplevelsen mer intuitiv.
LYDSYSTEM AV HØY KVALITET
Du og alle passasjerene får en meget god lydopplevelse fra alle kilder, uansett hvor dere sitter i bilen.
FRONTRUTEPROJEKSJON (HEAD-UP DISPLAY)
Følg med på veien foran deg med frontruteprojeksjon, Head-Up Display, som projiserer transparent og relevant kjøreinformasjon direkte på frontruten.
DAB RADIO
DAB-radio gir deg best mulig lydkvalitet og en lang rekke kanaler. Her kan du både forhåndsinnstille og lagre dine favorittkanaler.
SJEKK TILGJENGELIGHET
Se om Jaguar InControl er tilgjengelig i ditt land.
KONTAKT OSS
Kontakt oss for Jaguar kundehjelp eller generelle henvendelser.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
MOTTA NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.