loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

Uten tvil førerens bil.

bg-modelDisplay

ET TRYGT STED Å VÆRE

Veltebøyler er en viktig sikkerhetsfunksjon på Convertible-modellene samtidig som de er flotte å se på. Veltebøylene er tilgjengelige i Satin Chrome eller Gloss Black.

bg-modelDisplay

PLASS TIL TO

EKSTRA TRYGGHET

F-TYPE er utstyrt med et omfattende kollisjonsputesystem både for deg og forsetepassasjeren. Sensorer registrerer både størrelse og vekt før kollisjonsputene foran aktiveres. De avanserte setebeltene med forstramming i F-TYPE strammer automatisk setebeltene ved kraftig nedbremsing.

PLASS TIL DE VIKTIGE TINGENE

Mer enn nok plass til en helgetur. F-TYPE er utstyrt med tilstrekkelig bagasjeplass for håndbagasjen til to personer. På Coupé-modellen kan bakluken åpnes og lukkes automatisk med et knappetrykk.

LYSER OPP I MØRKET

Pixel LED hovedlysene med signatur kjørelys på F-TYPE tilpasser bredden og dybden av lysstrålen etter bilens hastighet. Hovedlysene dimmes automatisk ved møtende trafikk. 

bg-modelDisplay

FØRERASSISTANSE

BLIND SPOT ASSIST PACK

Hvis bilen din registrerer et kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt, vil Blind Spot Assist bruke rattet for å holde deg i kjørefeltet. Rear Traffic Monitor bruker samme system for å varsle deg via berøringsskjermen om biler i bevegelse under rygging.

LANE KEEP ASSIST

Registrerer når bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og bruker rattet for å holde deg i kjørefeltet.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet gir bedre oversikt under rygging. Under rygging vises statiske linjer som representerer bilen og bilens projiserte bane på berøringsskjermen.


CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER

Cruisekontroll lar deg opprettholde konstant hastighet uten å bruke gasspedalen. Speed Limiter lar deg stille inn maks. hastighet.


PARK ASSIST

Lukeparkering er enklere enn noensinne med Park Assist som styrer bilen inn og ut av parkeringsplassen. Når du velger Drive eller Reverse trenger du bare å kontrollere bilens hastighet. Grafikk og varslinger veileder deg via hjelpelinjer på skjermen.

TRAFIKKSKILT GJENKJENNER OG ADAPTIV HASTIGHETSBEGRENSER

Holder deg informert om fartsgrenser og forbikjøring forbudt-skilt ved å vise dem klart og tydelig på instrumentpanelet. Adaptiv hastighetsbregrenser bruker trafikkskiltgjenkjenning til å holde fartsgrensene.

SIKKERHET


NØDBREMSING

Bidrar til å unngå kollisjoner med andre biler og fotgjengere ved hjelp av innebygde kameraer. Hvis det registreres en potensiell frontkollisjon, vil systemet avgi lyd- og lyssignaler. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene for å redusere hastigheten ved et potensielt sammenstøt.

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor overvåker rattbevegelser, bremse- og gasspedalaktivitet, registrerer når du begynner å føle deg trett og varsler deg når det er på tide å ta en pause.

DEKKTRYKKOVERVÅKING SYSTEM (TPMS)

Dette systemet overvåker lufttrykket i alle dekkene, og varsler deg om dekk med lavt dekktrykk.

bg-modelDisplay

VELG DIN F-TYPE

Coupé og Convertible er tilgjengelig. Begge modeller har sitt eget unike særpreg samtidig som de leverer høy ytelse, toppmoderne kjøreegenskaper og en overlegen, førerfokusert opplevelse.

SE MODELLER