loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER

F-PACE er teknologisk avansert og svært praktisk.
Den har alt du trenger for å nyte en aktiv livsstil.

UTVIKLET FOR DEG

Vi skapte F-PACE for å gi deg og passasjerene romsligheten dere trenger for å nyte en aktiv livsstil. For ekstra trygghet har F-PACE avanserte førerassistanseteknologier som gjør kjøreturen enklere og mer avslappet

SE MODELLER

ACTIVITY KEY

Activity Key* gjør en aktiv livsstil enda enklere. Armbåndet er robust og vanntett. Du kan utføre en lang rekke aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til svømming, og samtidig ha bilnøkkelen med deg. Den tradisjonelle nøkkelen ligger derimot innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.

* Ekstrautstyr

ELEKTRISK GESTURE TAILGATE

Elektrisk Gesture Tailgate* lar føreren betjene bakluken fra fortauskanten uten fysisk berøring av bilen eller bilnøkkelen. Ved å ganske enkelt plassere foten under en av sidene bak vil bakluken åpnes eller lukkes.

*Ekstrautstyr.

REVERSIBELT GULV I BAGASJEROMMET

Bagasjeromsgulvet* i F-PACE er reversibelt og kan skiftes ut på et øyeblikk - fra et slitesterkt teppe til en gummiflate som er enkel å rengjøre, noe som er perfekt for fuktig og skittent utstyr.

*Baklukekonfigurasjon og bagasjeplass varierer etter modell og om bilen er utstyrt med et plassbesparende reservehjul. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon.

RESERVEHJUL I FULL STØRRELSE

F-PACE kan leveres med et reservehjul i full størrelse som matcher alufelgene. Dette ekstrautstyret øker gulvhøyden i bagasjerommet og reduserer dermed lastekapasiteten. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon ettersom dette kan påvirke kompatibiliteten med annet utstyr og tilbehør.

PARK ASSIST *

Park Assist gjør parkeringen på trange parkeringsplasser enda enklere. F-PACE kan styre presist både ved luke- og lommeparkering, føreren trenger bare å kontrollere bremsene og gasspedalen. En utkjøringsfunksjon (Exit-Assist) kan veilede F-PACE mens den kjører ut av lukeparkeringen.
*Ekstrautstyr, tilgjengelighet og montering på utvalgte markeder.

PARK PACK

DRIVE PACK

FØRERASSISTANSEPAKKE

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.