loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Interiøret i F-PACE blander eleganse og sportslig utseende
for å skape det nyeste innen moderne design.

I FØRERSETET

F-PACE har et omfattende utvalg av håndplukket skinn og sofistikerte utførelser. Disse førsteklasses materialene gir F-PACE et av de mest omfattende interiørutvalgene i sin klasse. Dette er en perfekt mulighet til å skape et interiør som gjenspeiler din individuelle stil.

SE MODELLER

F-PACE SVR – INTERIØR

Kupeen i F-PACE SVR med performance-seter
gjør både fører og passasjerer til midtpunkt.

INTERIØRSTYLING

UTGAVER

INTERIØRFUNKSJONER

Med et stort utvalg og plass til å uttrykke deg, kan du personliggjøre F-PACE ytterligere.

KVALITET OG HÅNDVERK

F-PACE har et af klassens største interiørudvalg. Udvalget byder på moderne britisk håndværk, håndplukkede eksklusive materialer, blødt læder og raffinerede overflader.


INNVENDIG STEMNINGSLYS

Du kan ta personliggjøring til nye høyder med tilvalget konfigurerbart innvendig stemningslys* for å skape en rik, visuell effekt og en innbydende og avslappende atmosfære for alle passasjerene. Systemet fremhever de flotte interiørdetaljene med avslappende lys i ti ulike farger. F-PACE kan skape en atmosfære basert på humøret ditt.
* Tilgjengelighet og montering på utvalgte markeder.

BAKSETEPLASS

Bein- og kneplassen i baksetet er på henholdsvis 945 mm og 65 mm. Tre voksne sitter komfortabelt i baksetene som også har elektrisk justering av hvilestilling.* Den perfekte seteposisjonen er bare et knappetrykk unna.
*Ekstrautstyr.


 

PANORAMATAK

Velg et av våre faste eller skyvbare panoramatak i glass (ekstrautstyr)* slik at lyset kan strømme inn i kupeen, noe som også øker følelsen av romslighet. Alle panoramatak er utstyrt med en innvendig elektrisk persienne som standard for å gi mer privatliv og bedre skygge under intenst sollys.
* Montering av panoramatak avhenger av modell og marked.

F-PACE er en Performance Crossover som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske funksjoner og effektivitet. Bygg din perfekte F-PACE med vår konfigurator.

SE MODELLER

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.