loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Interiøret i F-PACE blander eleganse og sportslig utseende
for å skape det nyeste innen moderne design.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

I FØRERSETET

F-PACE har et omfattende utvalg av håndplukket skinn og sofistikerte utførelser. Disse førsteklasses materialene gir F-PACE et av de mest omfattende interiørutvalgene i sin klasse. Dette er en perfekt mulighet til å skape et interiør som gjenspeiler din individuelle stil.

Interiøret i F-PACE ønsker deg velkommen med en sofistikert og dristig sportslig stil. Velg blant de mange luksuriøse fargene og materialene.

KVALITET OG HÅNDVERK

F-PACE har et av de mest omfattende interiørutvalgene i sin klasse.
Med moderne britisk håndverk, håndplukkede materialer av
førsteklasses kvalitet, mykt skinn og sofistikerte utførelser.

bg-modelDisplay

BYGG DIN F-PACE

Design og bygg din perfekte F-PACE tilpasset din livsstil. Du kan velge modell, motor og søke i utvalget av farger, felger og mer.

INNVENDIG STEMNINGSLYS

Du kan ta personliggjøring til nye høyder med tilvalget konfigurerbart innvendig stemningslys* for å skape en rik, visuell effekt og en innbydende og avslappende atmosfære for alle passasjerene. Systemet fremhever de flotte interiørdetaljene med avslappende lys i ti ulike farger. F-PACE kan skape en atmosfære basert på humøret ditt.
* Tilgjengelighet og montering på utvalgte markeder.

BAKSETEPLASS

Bein- og kneplassen i baksetet er på henholdsvis 945 mm og 65 mm. Tre voksne sitter komfortabelt i baksetene som også har elektrisk justering av hvilestilling.* Den perfekte seteposisjonen er bare et knappetrykk unna.

*Ekstrautstyr.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

 

PANORAMATAK

Velg et av våre faste eller skyvbare panoramatak i glass (ekstrautstyr)* slik at lyset kan strømme inn i kupeen, noe som også øker følelsen av romslighet. Alle panoramatak er utstyrt med en innvendig elektrisk persienne som standard for å gi mer privatliv og bedre skygge under intenst sollys.
* Montering av panoramatak avhenger av modell og marked.